Този понеделник актьорът грабна първа победа в „Като две капки вода“ с майсторското си боливудско изпълнение

Моню сподели емоциите си от сцената на любимото шоу за имитации.

„Екзалтацията е много голяма! Някакви химикали летят из цялото ми тяло. Зрителите на NOVA са ме гледали като заядливия доктор, като куция Илийчо, който е злобар. Виждате, че аз съм един много позитивен, слънчев и усмихнат човек и зареждам с добра енергия. Мисля, че за този образ най-много ми помогна артистизма ми. Плувам в свои води. Ясно е, че ако паднеш или изфалшивееш, това няма значение, защото важното е хората да се докоснат до емоцията, която носиш. Най-важното е забавлението. Не съм се стремил към победата“, сподели актьорът.

Запишете се на кастинг за „Като две капки вода“

За следващото предизвикателство на сцената на „Като две капки вода“

„Моята почит към великия Тодор Колев, който беше мой преподавател. Той заедно с проф. Крикор Азарян. Завършил съм в техния клас. Това ще направи работата ми за следващия лайв още по-трудна. Но както и да изпълня това шантаво предизвикателство от бутона, съм сигурен, че той ще ме погледне снизходително отгоре.“

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.