Зрителите могат да видят празничния концерт , провел се под мотото "Мир и люов" този понеделник от 12.30 ч. в ефира на NOVA

В „Любов по ноти“  участва Веселин Маринов, а на сцената звучат хитове като „Горчиво вино“, „За теб, Българийо“ и др. Той ще бъде в компанията на естрадната легенда Тони Димитрова. Зрителите на NOVA ще чуят едни от най популярните й хитове, но и съвсем нови песни, които певицата ще представи, заедно със своите музиканти.

Звездното музикално семейство – Силвия и Теди Кацарови са другите имена, които ще зарадват публиката. Празникът няма да бъде същият без народна музика и една от големите звезди във фолклорната музика  Нелина също ще се присъедини с най-новата си песен, а също така и с образци от народното творчество.

В спектакъла „Любов по ноти“ ще видим още братя Аргирови, които се завърнаха на сцената преди няколко месеца. Гранд дамата на българската музика – Йорданка Христова ще изпълни някои от златните си хитове и ще представи част от новите попълнения в репертоара си. А кой бе нейният специален гост от далечна Куба, може да гледате на 25 април от 12.30 часа.

Освен едни от най-обичаните български певци, част от спектакъла „Любов по ноти“ са и актьорите Виктор Калев, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев. А Нели Петкова зрителите ще видят и като дуетна половинка на Виктор Калев.

Не пропускайте спектакъла „Любов по ноти“, този понеделник от 12.30 ч. в ефира на NOVA.