Младата изпълнителка плени сърцата на зрителите с емоционалното изпълнение на баладата Hurt на Кристина Агилера, броени дни след загубата на своя баща

Крисия изправи публиката на крака с впечатляващото си превъплъщение и заслужено зае първото място в шоуто за преобразявания този понеделник

„Победата не беше изцяло моя. Усещах баща си плътно до мен през цялото време. Нямаше да се справя без него. Исках да накарам хората, които преминават през същото, да знаят, че не са сами. Разбирам болката им. Осъзнавам недоизказаните неща, които и те сигурно са искали да кажат. Но изпълнението ми беше за него и той беше с мен. И съм благодарна! Не бива да се отказваме, защото това е животът! Трябва да се борим и да се подкрепяме! Важно е да не се чувстваме сами и да се усмихваме. Баща ми беше много усмихнат човек и съм наследила това негово качество. Обичайте се! Усмихвайте се и се подкрепяйте! Семейството е нещо много важно!“, сподели талантливата изпълнителка.

Крисия победи с емоционално и лично изпълнение в „Като две капки вода“

„За мен музиката никога не е била просто кариера или работа, или начин за препитание. Винаги съм гледала на музиката като чувство и предаване. Да покажеш съпричастност към хората, без значение каква е песента. Всяка песен има своя история и смисъл и мисля, че това трябва да се показва чрез музиката!“, категорична бе тя.

Кастингът за „Изненадата!“, продължава. Всеки добър имитатор може да се запише и да се появи на най-голямата телевизионна сцена в България, за да покаже уменията си.

Не пропускайте полуфинала на „Като две капки вода“ следващия понеделник (9-и май), когато в журито ще бъде Христо Стоичков.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.