Гледайте комедийния сериал тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Куп забавни премеждия връхлитат любимите герои Чобанови и Сиромашки в предстоящия епизод на “All Inclusive”. Голяма изненада ги очаква точно два дни преди Коледа – в Банско най-неочаквано пристига Евдокия (Нели Монеджикова). За ужас на Пламен (Любен Кънев), тъщата смята да остане за празниците и дори да посрещне Нова година с дъщеря си. За разлика от него обаче Евдокия е в прекрасно настроение и предлага да отпразнуват събирането на семейството със специална вечеря. Кого е довела със себе си на почивката в планината?

Таен план за сдобряване на семействата в „All Inclusive“

Елена (София Маринкова) е притеснена от пристигането на майка си в тази сложна ситуация, когато напрежението в отношенията им с Чобанови постоянно ескалира. Тя всячески се опитва да запази това в тайна, защото Евдокия е живяла известно време в Царево и не е наясно с настъпилата вражда между двете приятелски семейства. Елена обмисля да подкупи Марияна (Елена Атанасова), за да прикрият конфликта, но какво е готова да пожертва в името на мира по празниците и дали ще постигне целта си?

Щури недоразумения заплашват почивката в „All Inclusive“

Приятелите по неволя Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев) са готови за нови приключения в сладкия си ергенски живот в Банско. Те се надпреварват да демонстрират колко добре се чувстват, имайки на разположение цялата си мъжка свобода. Но една съвсем нова ситуация провокира неочаквани реакции у тях и ще промени цялата им ваканция.

Любопитни взаимоотношения и щури зимни приключения в “All Inclusive”

В хотела започва празнично състезание по танци, което Марияна и Христо (Ненчо Балабанов) са твърдо решени да спечелят. Те дават всичко от себе си, за да се представят като най-добрите танцьори, но как ще бъдат оценени? И какъв изненадващ обрат ще настъпи по време на веселото шоу, когато всички взаимоотношения в семействата се обръщат с главата надолу, ще стане ясно в  епизода на “All Inclusive”.

Гледайте развръзката на щурото семейно приключение в предстоящия епизод на сериала „All Inclusive“ тази вечер от 21:00 ч. по NOVA. 

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.