Надежда Йорданова, Лъчезар Борисов и Таско Ерменков ще коментират смяната във властта

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Кой кой е в служебното правителство на Гълъб Донев. За предупрежденията за реваншизъм, чистката в държавната администрация и трудните решения в енергетиката. Очаквайте анализ от политолога Татяна Буруджиева.  

След края на властта. Докъде стигна съдебната реформа и борбата с корупцията. Ще чуем бившият министър на правосъдието Надежда Йорданова.  

Изкуството на войната. Сблъсъкът между Корнелия Нинова и Румен Радев. Как ще се разреши газовата криза – говори Таско Ерменков от Изпълнителното бюро на БСП. 

Шестте точки на компромиса. Има ли потенциал евроатлантическа коалиция и какво трябва да се промени в управлението на държавата. Разговорът е с бившия министър на икономиката в правителството на ГЕРБ Лъчезар Борисов. 

Какви ще са последиците ако отново се забави модернизацията на българската армия и попълването на ескадрилата с още 8 изтребителя F-16 Block 70. Ексклузивно се включва посланикът на България в Съединените щати Георги Панайотов.   

Най-доброто от „Офанзива“. Когато един президент има нужда от много гласове, за да спечели нов мандат. След „Мисия Лондон“, щкаква е целта на героите на Алек Попов в „Мисия Туран“ 

Полицаят, който е разследвал жената, отровила баща си за пари и чиято алчност за малко не праща в гроба родният и син. За престъплението и наказанието без разкаяние.  

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 30 юли, по NOVA NEWS.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.