Гледайте "Сидни Уайт" от 12.30 ч. и "Къде си, Бернадет?" от 14.50 ч.

Съботният киноследобед ще изненада приятно зрителите в 12.30 ч. с романтичната комедия за едно момиче, което ще открие истината за приятелите и мечтите. Лентата е съвременна интерпретация на приказката за Снежанка и седемте джуджета, а в центъра на сюжета е Сидни – красива колежанка, в чиято роля зрителите ще видят актрисата Аманда Байнс. 

Сидни отскоро е в колежа, където кандидатства в някога ползващо се с уважение женско общество, но открива, че очакванията й се разминават с реалността. Впоследствие тя намира нови приятели, които се славят като аутсайдери. С тяхна помощ Сидни ще оспори властта на „кралицата” на колежа, за да промени несправедливата социална йерархия.

 

 

По-късно от 14.50 ч. следва вдъхновяваща лента, разказваща за Бернадет Фокс (Кейт Бланшет) – любяща майка, която иска отново да се отдаде на творческата си страст след години на саможертва в името на семейството. Поривът на Бернадет я отвежда на едно епично пътешествие, което дава нов старт на живота й и я води към триумфално преоткриване.

Не пропускайте "Сидни Уайт" от 12.30 ч. и "Къде си, Бернадет?" от 14.50 ч.