Гледайте първия епизод на завладяващата семейната драма тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Снощи беше официалната премиера в столичен мол, а целият екип на продукцията присъства на събитието. Журналистът Деси Жаблянова беше на мястото на събитието, а преди това и на снимачната площадка на сериала, за да повдигне завесата за предстоящото в драматичната сага.

Гала премиера на най-новия български сериал „С река на сърцето“

„В „С река на сърцето“ ще има любов, тайни и мистерии. Ще има много заплетени истории около една река – река Дунав до град Видин. Ще има отрицателни персонажи, малко повече екшън. Зрителите ще видят Луиза Григорова в друга светлина – като едно мъжко момиче. В основата в реализацията на сценария е Георги Тенев заедно с Мартин Макариев решават да потърсят интересни истории и място, където да се случи този филм. Георги Тенев тръгва за Видин, среща се с различни хора, обикаля и говори с тях, за да преплете различни завладяващи сюжетни линии. Колебаят се между различни локации, като морето например, но избират да покажат Видин, тъй като районът не е показван и сякаш позабравен. За местните хора този филм е истинско събитие. Този филм е предизвикателство и за Мартин Макриев. Сериалът залага на няколко главни герои, чиито истории ще бъдат преплетени. Имаме четири семейства и четири различни персонажа, които в даден момент ще имат общи истории, а после ще се разделят отново. Природата в района на Видин е много красива. Има места, които много от нас не знаят, че съществуват. Зрителите ще видят красивия пейзаж и мистерията на реката. Има винарна изба, около която се случват много интересни неща. В семейството има двама наследници, които трябва да продължат делото на своя баща. Дали ще успеят да загърбят своите различия и брат и сестра да вървят заедно напред, предстои да разберем“, разказва тя.

Видин посрещна с огромен интерес и аплодисменти „С река на сърцето“

„Нашият екип успя да заснеме много неща зад кадър. Надникнахме зад декора и ще ви покажем как понякога актьорите трябва да се справят с доста трудни ситуации, въпреки че на екран не изглежда така. Има точен ред на работа и всичко се снима по часовник, но има и много любопитни истории, които няма как да видим във филма“, допълва журналистът.

„В основата на сериала стоят препятствията, които стоят пред едни хора. В един момент съдбите на всички се преплитат и се налага да си помагат или да си пречат. Зрителите ще съпреживеят съдбите на четири семейства“, разкрива режисьорът Мартин Макариев.

„Моят герой се казва Борис и е наследник на една богата фамилия в една чудесна семейна сага, каквато е нашият сериал. Той е интересен, но рисков играч, който се сблъсква с отговорности, които навярно не е готов да поеме“, споделя Александър Димов.

„Моята героиня Вяра е доста мъжко момиче, решена на всичко, за да спаси целия свят. И тук е разликата между нас двете. Въпреки че имам състраданието, което носи тя“, разказва Луиза Григорова-Макариев.

„Моята героиня се казва Даниела Лозанова и има успешна кариера на юрист. Един служебно-личен ангажимент я връща във Видин“, споделя актрисата Анастасия Лютова.

„Моят образ има да решава няколко проблема, но най-големият е със самия него“, категоричен е Александър Сано.

Семейната драма ще се излъчва от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.