Любимият водещ ще ги посрещне тази събота в 20:00 ч. по NOVA

Тази събота в 20:00 ч. нови осем български звезди ще се впуснат в най-забавните предизвикателства на любимия водещ Димитър Рачков. ТИТА, Гери-Никол, Юлиан Вергов, Герасим Георгиев – Геро, Юлиан Константинов, Софи Маринова, Кристина Патрашкова и Виктор Калев ще изпробват и още нови игри в предаването.

Елен Колева: Шоуто „С Рачков всичко е възможно“ е много забавно

За първи път в събота вечер част от популярните личности ще приемат новите предизвикателства на сцената – 1D и „Не ми се опъвай“, а във второто участие ще вземе и самият Димитър Рачков. Смехът отново ще бъде гарантиран с познатите вече игри – „Таратанци“, „Ко, каза, ко?!“, „Чети по устните“ и „Голямото клатене“. На вибриращите легла този път ще се качат Гери-Никол и Тита, които ще отведат публиката директно в Италия. „Лудата стая“ отново ще изпита актьорските способности на всички под наклон от 22.5 градуса, а сюжетът ще пренесе зрителите в операта.

Броени часове до старта на „С Рачков всичко е възможно“

Кой в коя игра ще се включи? Кое ще бъде най-смешното предизвикателство? Ще се справят ли с всички задачи ТИТА, Гери-Никол, Юлиан Вергов, Герасим Георгиев – Геро, Юлиан Константинов, Софи Маринова, Кристина Патрашкова и Виктор Калев или понякога правилата ще са по-сложни от очакваното? Защо Рачков ще се включи в игра и срещу кого ще се изправи? – разберете тази събота в 20:00 ч. по NOVA.

Фото кредит: NOVA/Красена Ангелова

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.