Гледайте публицистичното предаване тази неделя от 16.30 ч. по NOVA

И българското предложение за наградите "Оскар" е…“В сърцето на машината“. Разговор с режисьора Мартин Макариев и актьора Александър Сано 

Риск за националната сигурност на България има, но пряка заплаха няма. Ексклузивно: военният министър Димитър Стоянов.

(Не)възможна опозиция: Рускинята, която поиска оставката на Путин. Тя писа на Путин и го призова да се оттегли от властта, но страхува ли се за свободата и живота си? Специално от Санкт Петербург разговор с общинския съветник Анна Кисельова. 

Той беше първи на украинския фронт, но избра да е последен в партийните листи. Коментара на Иван Калчев- ГЛИГИ от „Демократична България“.

Държава между енергийната и политическата криза. Може ли досегашната опозиция да се върне в управлението на страната? Разговор с Делян Добрев от ГЕРБ.  

За българската култура и нейния дълбок зимен сън. Коментар на Министъра на културата Велислав Минеков 

Тя избяга от Иран след боя с камшици. Преди пет дни роди на свобода първото си дете. Топ моделът Негзия и нейното спасение. 

Той няма нищо общо с политиката, но му пука за изборите, които правим. Предприемачът Светлин Наков и странните методи за повишаване на избирателната активност.

Кошмарът продължава: Шофьор предизвика тежка катастрофа и уби човек на Околовръстното шосе край София. Ексклузивно в студиото „На фокус“: двойката, която видя и чу всичко. 

Ще продължи ли Промяната след изборите? Разговор с Асен Василев след централната емисия „Новини“.

Не пропускайте публицистичното шоу "На фокус с Лора Крумова" тази неделя от 16:30 ч. по NOVA.