Следете вълнуващия развой на семейната сага от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Редица загадки ще намерят своя отговор, но същевременно ще се преплетат и нови, изненадващи събития в „С река на сърцето“ тази седмица по NOVA. За семейната винарна „Бонония Боневи“ предстоят тежки дни и ще започват първите професионални конфликти между Вяра (Луиза Григорова) и Борис (Александър Димов).

След като разтърси света на Вяра из основи, Зоран Васович (Игор Ангелов) отправя особено предложение и към Петър (Александър Сано) в замяна на неговата свобода. Пред бившия рейнджър започват да се нареждат серия от проблеми и въпроси, на които ще трябва да намери отговор. Брат му Лазар (Христо Петков) ще добави и още един – коя е Боряна (Йоанна-Изабелла Върбанова) и може ли Петър да ѝ помогне.

Сътресения и разкриване на дълбоко заровени тайни в „С река на сърцето“

В светата обител на манастира Лазар прави нова крачка по пътя към истината за момичето, а полицай Тополска опитва да хвърли светлина върху серията неразрешени случаи, свързани с други изчезнали млади жени.

Петя Кабурова (Цветина Петрова) разбира, че старата ѝ любов Борис си има нови проблеми. Дали романсът им има бъдеще или световете, в които двамата вече живеят, не са се отдалечили твърде много? Часовникът тиктака и Борис трябва да намери решение на проблемите си със Сома (Пламен Манасиев).

Христо Петков: Лазар в „С река на сърцето“ крие тайни, които биха отворили врати към тъмни коридори

В това време сестра му Вяра се завръща с гръм и трясък във винарната, за да заяви, че ще влезе във владение на своя дял – и не е единствената, която носи новини. Стефан Тополски (Малин Кръстев) също идва да търси Борис, и то по съвсем неочаквани причини – но още по-неочаквано е онова, на което се натъква в избата.

Обрат и ново начало за Вяра в „С река на сърцето“

Междувременно Вяра и Борис се изправят един срещу друг в първия си професионален конфликт в „Бонония Боневи”. Докато опитва да бъде арбитър в него, Даниела научава информация, която я вълнува. Изглежда, че и тя, и Тополски имат интерес към древен сорт грозде, който би могъл да промени бъдещето на винарната. Даниела ще трябва да разбере дали и технологът вижда нещата, както тя. За нея започват да се разгръщат и други въпроси, свързани с неподозирани тайни от миналото.

От добре заровената история на Мики (Яна Маринова), предшестваща идването ѝ във Видин, също изплуват все повече интересни детайли.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.

С въпнение приветстваме новината, че последният пълнометражен филм на режисьора на „С река на сърцето“ Мартин Макариев, в който участва голяма част от акьорския състав и творческия екип на сериала, ще е българското предложение за наградите „Оскар“.

„В сърцето на машината“ е българската номинация за 95-ите награди "Оскар" 

„В сърцето на машината“ достигна до над 150 000 зрители в киносалоните, наред с това спечели редица награди у нас и в чужбина. Филмът е подкрепен от NOVA като част от дългосрочната стратегия NOVA подкрепя българските филми. Предстои да бъде излъчен в ефира на NOVA.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.