Комплексните играчи от сезон 3 с коментари за последните събития на най-екстремното риалити в ефира на NOVA

Паулина и Неделчо са гости в панела на „На кафе“ където коментират последните събития в четвърти сезон на „Игри на волята: България“. И двамата признават, че им е интересно и виждат много разлики от предишния сезон на предаването, което изпитва ума, волята и физическата сила. Следейки новите приключения на екрана, преживяването на Дивата река им изглежда по-леко, заради по-стабилния навес.

„Липсата на огън за три седмици е пагубно. Това е най-важното за оцеляването на това място. При нас Паулина го спечели и след това се поддържаше. Без огън няма как де се яде риба“, коментира Неделчо.

„Тази година шоуто е брутално. Много добре подготвени са физически участниците и много се забавлявам, и смея с тях. Не се оприличавам на никого. Има двама-трима, които събирателно приличат на мен“, категоричен е Неделчо.

„Не съм сигурна кой като характер е близо до мен. Може би като комплексност и сила до мен е Джаферович. Може би си приличаме по откровеността с нея, която не се приема добре, но емоциите превишават в екстремни ситуации“, споделя Паулина.

Супергероите се спасиха от номинация за първа седмица в “Игри на волята: България”

За фаворитите и предпочитанията им към настоящите участници в предаването

„Определено имам огромна симпатия към Филип, като характер. Малко е скрит, но виждам доброта в него, а другият ми фаворит е Гого. На стопанството също не е лесно и умората се натрупва“, признава Поли.

„Аз бих постъпил като Филип, който на битката с Мани не отстъпи до последния момент. Тя трябва да си спечели битката. Филип е много спортен тип и иска да побеждава. Не се научил да губи. Никой капитан не иска да се завърне в племето си и да съобщи, че е паднал на битка“, допълва Неделчо.

„Човек съм, който подкрепя жените и феминизма стана модерен в последно време. Но много жени не го разбират добре. Всички искат равенство, но обаче искат и мъжете да са джентълмени. Става дума за игра, в която всички да равнопоставени“, изказва мнението си Паулина за настоящия сезон, в който има явно противопоставяне на мъже и жени.

Елина и Борис от „Игри на волята: България“ - една голяма любов, пламнала в спортната зала

„Аз нямах проблем да падам от жени и според мен това идва от житейския опит. Когато бях на 20 и аз не исках да падам от никого, но с години се учи човек. Моят фаворит също е Филип. Той е от тези, на които им е трудно да паднат от жена. Той попадна в брутална женска коалиция в племето на Безстрашните. При червените в отбора на Непобедимите се случи обратното. Там Генчо и лейтенантите подхванаха хорото и жените трябва да дадат отпор“, съобщава предпочитанията си Неделчо.

„Без значение какво се случва в коалициите, според мен трябва да има справедливост. Справедливо е, най-слабото звено при Безстрашните, което е жена, да отиде на елиминационна битка, а не мъжете, които досега всички се представиха блестящо“, коментира Поли.

Велислава: Ако не си мотивиран, надъхан и с воля, нямаш място в „Игри на волята“

За любовната нишка в четвърти сезон на „Игри на волята: България“

„На мен лично, любовната история ми идва в повече. Интригата Елица – Алекса, по начина, по който тя го представя като невероятен играч, не ми е ОК. Тя не даде шанс на останалите да го оценят и да си съставят свое мнение“, е мнението на Паулина.

„За мен Елица е първосигнална и не си стаява чувствата. Но това дразни другите, защото когато създаваш култ към личността, ти индиректно обиждаш всички останали. Според мен го прави без да иска. Ще изкажа може би спекулация, защото не знам дали е така. Според мен Елица е в предаването заради Алекса. Според мен, негова е голямата мечта да играе и да победи в „Игри на волята“. Елица влиза в предаването, за да му е подкрепа или защото е готино да са заедно. Тя прави жертва в предаването и когато вижда, че той е Резерва, започва да реве. От там идва тази брутална нейна емоция. Но когато вижда, че той е един от участниците, вече е по-спокойна“, споделя различната си гледна точка Неделчо.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.