Припомнете си пети епизод на разследващата криминална драма тази вечер от 22.30 ч.

Историята в „Дяволското гърло“ става все по-заплетена, а разследването все още е в задънена улица. Намереното дете става причина за нови ужасяващи разкрития. Мия тръгва в неочаквана посока, но дали Филип ще се довери на нейния инстинкт или ще застане на страната на баща си – предстои да разберем съвсем скоро.

Филип се обръща за помощ към брат си за нов случай в „Дяволското гърло“

Асен отново ще се включи в разследването, за да помогне там, където е най-силен… в гората. Нова следа ще ги отведе до нови улики и пчелар особняк, който живее сам в планината. Какво ще открият в дома му и ще успеят ли този път разследващите да се доближат до убиеца и неговия мотив?

Мия напуска Смолян и местопрестъплението в новия епизод на „Дяволското гърло“

Диана ще трябва да последва Лазар в пещерата Дяволското гърло, ако иска да върне медальона си. Там ще усети мистичното и страховито въздействие на пещерата, но дали желанието й да си върне любимата вещ няма да постави живота й в смъртна опасност? Решението й да влезе в мистичната пещера може да се окаже фатално за живота й.

Мия Язова в директен сблъсък с главния прокурор на Смолян в „Дяволското гърло“

Филип ще вземе трудно решение, а двамата с Мия ще попаднат в ситуация, която заплашва да усложни и разследването, и отношенията им. Докъде ще стигнат двамата и какво ще се случи с Диана – предстои да разберем в епизода на българската криминална драма тази вечер в 22.30 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook