В третата вечер на мини сезона сърцата на зрителите спечелиха Маги Джанаварова и Боги

Всяка вечер от специалното издание, което продължи три дни е посветена на различна кауза в подкрепа на децата. Във вторник вечер в 20:00 ч. по NOVA се състоя финалът на благотворителния мини сезон, посветен на каузата, насочена към най-малките деца до 3 години– „Най-добър старт за всяко дете“.

ГАЛЕРИЯ:  Трети епизод на благотворителния мини сезон "Като две капки вода за всяко дет

След незабравимите първи две вечери на „Като две капки вода за всяко дете“, над 60 000 еднократни и месечни дарители подкрепиха каузите на УНИЦЕФ - “Зона ЗаКрила” и “Глас за всяко дете“. Дуетните изпълнения на осемте звездни участници с талантливи деца в първата вечер развълнуваха близо 900 000 зрители, а победители станаха Тити Папазов и 8-годишният Васил Кънев с емоционалната имитация на Емил Димитров и песента „Ако си дал“.

ДесиСлава и Елена: Голямата победа в „Като две капки за всяко дете“ е самата кауза

Каузата във втората вечер „Глас за всяко дете“ има за цел да помогне на невербалните деца в България да се изразяват, да общуват и да учат. Със събраните средства УНИЦЕФ ще подкрепи директно още 500 деца в България, включително като им осигури и лични средства за комуникация, ще бъдат обучени още 1 500 учители, специалисти и родители от цялата страна да използват средствата за допълнителна алтернативна комуникация като безплатното приложение C-board.

Над 60 000 души подкрепиха каузите на УНИЦЕФ след втората вечер на “Като две капки вода за всяко дете”

Целта на каузата, която зрителите ще имат възможността да подкрепят в последната финална вечер на любимото шоу за имитации тази вечер - „Най-добър старт за всяко дете“ е бъде обърнато внимание както на физическото здраве, така и на социално-емоционалното и познавателното развитие на малкото дете, защото колкото по-рано бъдат открити затрудненията в развитието на детето, толкова по-голям шанс има то да ги преодолее. Затова УНИЦЕФ България ще работи заедно с правителството за изграждане на национална система за ранна интервенция. Със средствата от кампанията УНИЦЕФ ще подкрепи 1500 семейства в страната и ще обучи 150 професионалисти.

23 500 нови месечни дарители подкрепиха УНИЦЕФ на старта на „Като две капки вода за всяко дете“

Вечерта откриха Маргарита Хранова и група „Бон-Бон“ с една хитовото парче „Далечна песен“. "Вярвам, че тази вечер ще дарим много любов, защото големият финал на "Като две капки вода за всяко дете" започва!", апелира обичната българска изпълнителка.

Първият дует, който излезе на сцената, бе този на Вики и Алина. Те изпълниха песента на Риана We Found Love. „Основното послание е, че любовта може наистина да бъде открита навсякъде, както пее Риана“, сподели Вики Терзийска.

 

 

„Искам да победя, но който и да победи, парите ще отидат на едно и също място – в подкрепа на децата“, допълни Алина. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5F на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.) Ако сте месечни дарители, подкрепете ги само с буква 5F на 1021.

Тити и Васко са победителите в първи епизод на „Като две капки вода за всяко дете“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

 

 

Следващият дует, който се качи на сцената е този на Ненчо Балабанов и Георги, които избраха за свое финално изпълнение в благотворителния сезон на „Като две капки вода за всяко дете“ песента на Веселин Маринов „Рожден ден“. „Много ми се иска с тази имитация да усмихнем хората и да отпразнуваме победата на доброто над злото. Да отпразнуваме доброто!“ Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5E на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.) Ако сте месечни дарители, подкрепете ги само с буква F на 1021.

 

 

Третият дует, който влезе в битка за сърцата на зрителите, бе този на Маги и Боги, които се изправиха пред предизвикателството да изпълнят емблематичната балада на Уитни Хюстън - I HAVE NOTHING. „Това е един от най-великите гласове, родени някога. Тази песен се включва повече от перфектно в нашата кауза. Важно е да обръщаме внимание на малките неща!“, категорична е Маги Джанаварова. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5D на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.) Ако сте месечни дарители, подкрепете ги само с буква D на 1021.

 

 

За финала на мини сезона Люси и Елизабет си избраха дивото парче на RUSLANA - WILD DANCES. „Важно е да впечатлим колкото се може повече зрители и да помогнем на децата!“Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5G на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.) Ако сте месечни дарители, подкрепете ги само с буква G на 1021.

 

 

Емоционалният дует на Тити и Васко грабна сърцата на публиката с хитовото парче на една от най-хитовите рок групи у нас – „Сигнал“ – „Мой ден“. „Песента е трудна, но ще се справим!“ Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5G на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.) Ако сте месечни дарители, подкрепете ги само с буква G на 1021.

 

 

Дуетът на полиглотите, които в първите две вечери пяха на почти испански и на почти италиански – Краси Радков и Гого излязоха на сцената на „Като две капки вода“, за да изпълнят емблематичната песен на Елвис Пресли Love Me Tender. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5B на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.) Ако сте месечни дарители, подкрепете ги само с буква B на 1021.

 

 

Дуетът, който излезе на сцената на „Като две капки вода за всяко дете“ и стана безапелационен победител през изминалата вечер, ДесиСлава и Елена, днес се превъплъти в сложния образ на Шер и изпълни световноизвестната песен Believe. „Kакво мислим за вярата? Помага ли ни когато сме тъжни или имаме нужда от помощ? Ако я нямаме, потъваме ли повече и повече? В човешкия дух е заложен да бъде несломим. А най-важното, в което трябва да вярваме е, че винаги има какво да поправим. Ако се предадем, нищо не ни остава!“, категорични са те. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5H на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.) Ако сте месечни дарители, подкрепете ги само с буква H на 1021.

 

 

Дуетът на духа от вълшебната лампа (на Калин Врачански и Алекс) – се превъплъти в Уил Смит, за да изпълни песента Prince Ali. „Песента е много трудна, защото има много височини, но трябва и да играем едновременно. Искаме да спрем болестите и да направим света по-добър за децата, които имат нужда от помощ“, споделиха те. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5А на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.) Ако сте месечни дарители, подкрепете ги само с буква А на 1021.

Специалното издание „Като две капки вода за всяко дете“ се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната. С всеки глас зрителите даряват надежда на хиляди деца и техните семейства, както в България, така и в Турция и Сирия.

Всеки българин, който желае да помогне на нуждаещите се, може да помогне със смс с цифра 5 и буквата на дуета на 1021 с текст UNICEF или на dari.unicef.bg

Снимки: NOVA / Красена Ангелова