Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След изпитанието в епизода вчера, в коeто жените се превърнаха в екшън героини и се изправиха в директни битки по двойки от двете страни на специално изградена стена за катерене, е време и мъжете да положат реципрочни усилия. Тази вечер господата ще влязат в „клетката на лъвовете“ и ще се изправят един срещу друг в истински рицарски турнир. След женските двубои някои от двойките са по-заможни и те застават начело на седмичната класация. Първи във временното класиране са Радина и Петър, следвани от Александрина и Феодор. С най-малко финанси за момента разполагат Поля и Здравко, и Галина и Владимир.

Екстремно предизвикателство в новия епизод на „Един за друг”

В днешното предизвикателство се сменят не само ролите, но и местата. Мъжете ще участват в игра, в която ще  разполагат с по два живота в дуел. По двойки участниците ще трябва да стигнат първи до бутон, пълзейки през тесен тунел. Натискането на бутона ще им даде възможност да отговорят правилно на въпрос, свързан с нежните им половинки. Първите петима, загубили и двата си живота, се сбогуват със залога на половинката си.

Милена и Цветелин от „Един за друг“: Пребиваването ни във Вилата на любовта бе като меден месец за нас

Кои от мъжете ще са победители в подобната на електронна игра за стратегии, комбинирана с познаване на партньора? Кой срещу кого ще се изправи и кого ще успее да прободе в своеобразния пълзящ дуел? Познават ли женската логика и кои ще са първите номинирани за елиминация двойки през тази седмица, ще разберем тази вечер в най-романтичното риалити в ефира на NOVA. 

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.