„Нямахме много време да отидем на такъв“, признават семейство Борисови

Втората двойка, която напусна предаването, са преподаватели  от Свищов, а любовта им пламва още в ученическите години. В студиото на „Събуди се“ семейство Борисови разказаха какво са научили за отношенията си в шоуто и кое ги е затруднило най-много в игрите?

„Влязохме с ентусиазъм за победа в предаването. Но вътре нещата са малко по-различни. А емоцията от това, че ще участваме в „Един за друг“ е неописуема. Големи фенове сме на предаването, гледаме го от първия сезон, без да изпускаме абсолютно нищо. От самото начало мрънках на Цветелин да попълним формуляра и да видим дали ще ни одобрят“, разказва Милена.

Милена и Цветелин отпаднаха от надпреварата в „Един за друг”

„Една вечер я издебнах – беше заспала по-рано. Взех компютъра и попълних формуляра и ни звъннаха за кастингите“, допълва Цветелин.

„Запознахме се с нови и интересни хора. Самата емоция от участията в игрите, динамиката – всичко е по-различно от другата страна на телевизора. От всяка игра обаче научавахме нещо ново за себе си“, споделя Милена.

„При едни игри се справяхме по-добре, при други по-зле. Иначе комуникацията ни с другите двойки беше много добра. Разбирахме се с всички. Беше страхотно“, категоричен е Цветелин.

Изпитание за баланс в новия епизод на „Един за друг”

„Моят най-голям страх са змиите и височините. За щастие, моята любов ме спаси от единия ми страх“, разказва Милена.

„На няколко пъти във Вилата на любовта разказвахме за връзката ни. И че компромисите са голяма част от основата на отношенията. Когато има проблем или спор, трябва да се говори и да се намери решение. Дали единият ще отстъпи или и двамата. Балансът и компромисите са много важни“, категорични са те.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.