Новото меню в ресторанта ще разкрие слабите звена в отборите

Шеф Виктор Ангелов продължава търсенето на най-добрите готвачи в петия сезон на Hell’s Kitchen България. Тази вечер участниците ще се изправят пред поредица от задачи, които ще изпитат знанията и бързината им, а в най-голяма трудност ще се превърне новото меню в ресторанта на зрелищното кулинарно риалити. Непознатите и много по-сложни за приготвяне ястия ще предизвикат смут у готвачите и още един от тях ще напусне Кухнята на Ада.

Вероника: Извън Hell’s Kitchen не бих общувала със Станислав

Шеф Ангелов ще изправи кулинарите и пред още една нелека задача. Всеки от тях ще трябва да готви с различен зеленчук, без да оставя отпадъчни продукти. Задължителното условие ще бъде част от новата “zero waste” политика на ресторанта на Hell’s Kitchen. Един от готвачите пък ще се провали грандиозно в задачата и ще бъде изгонен от кухнята.

Камелия Воче и Вероника напуснаха Hell’s Kitchen

Загубилият отбор ще трябва да готви сложни ястия от китайската кухня. Мастър клас ще води главният готвач на посолството на Китай в България - Джао Кун. Той ще демонстрира специално ястие от зеленчуци, наподобяващо феникс, което участниците трябва да приготвят по перфектен начин. В разгара на предизвикателството един от готвачите ще опита да извая изящна морковена скулптура с лика на шеф Ангелов, а резултатът от неговата работа ще шокира всички.

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 часа по NOVA. 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.