Гледайте екшън-трилъра тази събота вечер от 23.00 ч. в ефира на NOVA

Тази събота вечер от 23.00 ч. Лора Дърн и Лиъм Нийсън ще се изправят срещу немислимото във филма „Студено отмъщение“. Надъхващата екшън-драма поставя двамата главни герои, изправени пред непростима загуба на детето си. Екстремните събития отключват неподозирани способности у един иначе нормален човек.

Звездата от „Твърде лично“ и „Списъкът на Шиндлер“ този път влиза в ролята на шофьор на снегорин в малко планинско градче, който води спокоен семеен живот заедно с любящата си съпруга (Лора Дърн). След като синът му е убит от членове на наркобанда, той решава на всяка цена да отмъсти за смъртта му. Бащата започва собствено разследване на трагичната смърт, докато не бъде открит истинският отговорник за ужасното деяние – опасният наркодилър Викинг (Том Бейтман). Сътрудниците на Викинг започват да намаляват един по един, след появата на разгневения баща. Нилс е безмилостен и докато се разправя с всички виновни за смъртта на сина му, труповете около него стремглаво нарастват.

Филмът е римейк на норвежкия трилър „По реда на изчезване“ от 2014 г., в който главната роля изпълнява Стелан Скарсгард. Заснет е през 2017 г., но е пуснат за разпространение чак през 2019 г.. Лиъм Нийсън от своя страна прави заявление, че това е последният „екшън герой“, в който се превъплъщава. Негови екранни партньори в този зрелищен филм са носителката на „Оскар“ Лора Дърн, Том Бейтман, Майкъл Еклунд и Брадли Страйкър. Любопитен факт е, че и двете ленти са режисирани от Ханс Петер Моланд.

Не пропускайте да видите края на това диво и непредвидимо преследване във филма „Студено отмъщение“ – тази събота вечер от 23.00 ч. по NOVA