Двама ще напуснат Кухнята на Ада седмица преди големия финал

Тази вечер зрителите на NOVA ще станат свидетели на двойна елиминация в епизода на най-горещото готварско риалити в българския ефир – Hell’s Kitchen. Черните куртки в състав Кристиан, Станислав, Виолета и Васил и отборът на звездите в състав Къци Вапцаров, Виктория Капитонова, Мирослава Профирова и Емануел Июджи ще се впуснат в битка за шест златни черпака, които гарантират участието им в полуфинала на шоуто. Само седмица преди големия финал една популярна личност и една черна куртка ще напуснат надпреварата.

Поп-фолк дивата Роксана напусна Hell’s Kitchen

Във вчерашния епизод Кухнята на Ада напусна поп-фолк дивата Роксана. Отпадането ѝ предизвика емоционална реакция сред съотборниците ѝ, а напрежението в отбора на звездите продължава да расте. Тази вечер в словесна битка ще влязат Виктория и Емануел, а това сериозно ще разклати мотивацията на отбора им.

Оспорвани битки и още един отпаднал участник тази вечер в Hell’s Kitchen

След много добро представяне във вечерната резервация, Станислав, Виолета, Васил и Кристиан продължават битката за голямата награда от 100 000 лева. Тази вечер обаче един от тях ще затвори вратата на Кухнята на Ада зад себе си и ще се сбогува с мечтата да спечели състезанието. Битката ще е изключително оспорвана, а всяка грешка може да коства мястото им в полуфинала.

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.