Тази вечер влюбените ще се изправят пред първичния страх от дълбоката вода

Този петък специални гости във Вилата на любовта ще бъдат любимците от сезон 3 на най-романтичното риалити Радо и Гери, които ще се раздадат, за да подкрепят на макс финалистите в предстоящите игри.

Водна надпревара с неочакван край в „Един за друг“

Първото изпитание, което ги очаква, ще ги изправи пред страха от дълбоката тъмна вода. Краката на двойките ще бъдат оковани към металната спирала, която бавно, но сигурно, ще се потапя във водата и ще ги завлича към дъното. Те ще стартират от най-ниската точка на спиралата и едновременно ще трябва да се изкачат до нейния връх. За целта ще разполагат с 5 минути време. Екипировката за играта включва специални обувки, а единственият шанс влюбените да не се нагълтат с вода и да спечелят, е да работят стегнато и бързо, и да бъдат максимално спокойни.

Старт на полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“

Следващата игра ще осигури на най-добре справилата се двойка сумата от пет хиляди лева, вторите ще вземат три хиляди, третите – хиляда, а последните – една хубава кръгла нула. Същата нула ще получат и всички двойки, които не се справят с изпитанието. Какво е високоскоростното предизвикателство, в което отличната памет ще има ключова роля, и кои ще са претендентите за голямата награда в сезон 4 на най-романтичното риалити, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.