Четири двойки продължават във финалните изпитания на романтичната надпревара

Вълнуваща и много емоционална бе предпоследната седмица в любовното състезание „Един за друг“, в която едни от най-младите партньори в предаването научиха радостна вест. Виктория и Георги потвърдиха съмненията си, че нежната половинка в двойката е бременна след положителен тест и преглед при специалист. Неочакваната новина бе посрещната с искрено щастие от останалите участници. Деликатното състояние на Викси не позволи на бъдещите родители да продължат участието си в изпитанията, въпреки че те останаха във Вилата на любовта, за да споделят емоциите и да подкрепят финалистите в надпреварата.

Първичен страх и адреналин на високи скорости в „Един за друг“

Четири двойки продължават към последните игри, след като тази вечер никой не напусна предаването – Габриела и Десислав, Димана и Христо, Кристина и Артьом и Виктория и Явор. С помощта на любими участници от сезон 3, партньорите успяха да натрупат значителни суми, които да добавят към сметките си в генералното класиране. Последните две игри пък бяха изключително екстремни и с много адреналин.

Сани и Иван от „Един за друг“ - за онлайн запознанството им и романтичното предложение за брак

В първото изпитание партньорите трябваше да демонстрират отлична комуникация и баланс, за да не потънат под водата заедно с предположените суми. Финалистите от сезон 3 Гергана и Радослав имаха ключова роля – благодарение на успешното им представяне, времето в състезанието бе увеличено с 25 секунди. Бонусът се оказа от особено значение за Виктория и Явор, които единствени успяха да се преборят с водното предизвикателство в указаното за целта време. Играта за дамите от други две двойки – Димана и Габриела, бе особено рискова и се наложи да бъде предварително прекратена.

Водна надпревара с неочакван край в „Един за друг“

Второто предизвикателство вдигна адреналина на двойките с екстремни дрифт обиколки по специално трасе с разположени по дължината му изображения от изпитанията в предаването. Целта бе те да си спомнят снимки от кои четири игри липсват. Отлична памет и изключително хладнокръвие показаха най-младите в „Един за друг“ – Габриела и Десислав, които познаха всички пропуснати състезания и спечелиха 5000 лв. Вторите – Кристина и Артьом, добавиха 3000 лв. към сметката си, а Димана и Христо станаха трети с бонус от 1000 лв.

Какви изненади очакват участниците в последните им дни в „Един за друг“? Кой ще бъде големият победител в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир? Не пропускайте да проследите финалните битки – в сряда и четвъртък от 21:00 ч., и в петък от 20:00 ч. Грандиозният финал, който ще определи победителите в сезон 4 на „Един за друг“, ще бъде излъчен в събота, 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.