Днешното предизвикателство ще определи кой ще стигне до финала на четвърти сезон на най-романтичното риалити

Тази вечер на крачка от играта за голямата награда в четвърти сезон на „Един за друг“ двойките ще трябва да са по-сплотени от всякога – изправени на ръба на пропастта.

Оспорвани битки определят победителите в четвъртия сезон на „Един за друг“

Както и в живота, мъжът ще бъде опора на жена си, а тя ще трябва да покаже, че му се доверява безрезервно. Влюбените ще бъдат качени на платформа, издигаща се над бездна с височина повече от 50 метра.

Изненадваща новина за бебе прекрати участието на Виктория и Георги в „Един за друг“

Мъжете ще придържат своите половинки с въже, като регулират всяко тяхно движение. Дамите ще имат за цел да съберат осем картончета, висящи над пропастта. Победител ще бъде двойката, събрала всички тях за най-кратко време. В сюблимния момент на екстремното изпитание една от дамите ще бъде изправена пред съдбовен избор – каква романтична изненада й готви любимият човек и ще приеме ли тя неочакваното предложение за брак, което ще й отправи?

Първичен страх и адреналин на високи скорости в „Един за друг“

Ще успеят ли дамите да преодолеят страха си от височините и ще се справят ли с екстремното предизвикателство? И кои двойки ще премерят сили на финалната права на най-романтичното риалити?

Кой ще бъде големият победител в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир? Не пропускайте да проследите финалните битки – в четвъртък от 21:00 ч., и в петък от 20:00 ч. Грандиозният финал, който ще определи победителите в сезон 4 на „Един за друг“, ще бъде излъчен в събота, 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.