Не пропускайте грандиозния финал на четвърти сезон на най-романтичното риалити тази събота, 20 май от 20.00 ч. по NOVA

Броени дни преди финала водещата разказа повече за емоциите в романтичното риалити, сподели къде зрителите могат да я гледат и разкри какво е да си част от едно сплотено и обичащо се артистично семейство.

Екстремна „игра на доверие“ и съдбовно предложение в „Един за друг“

Научи ли някой нов женски номер от „Един за друг“?

Не, защото там хората не могат да се прикриват дълго време. Когато са в такава изолирана среда, те показва на преден план както хубавите, така и лошите си черти. За щастие, повечето от тях показаха повече от доброто, което носят в себе си. В „Един за друг“ да се откажеш от дадена игра е свързано най-често с големи страхове, които някои участници успяват да преодоляват, а други – не.

Обичаш ли адреналина?

Ако става въпрос за високи скорости, въртележки, люлки, екстремни изживявания и бънджита – не го обичам. Но що се отнася до чувства, емоции, запознанства с нови хора и по-приятни игри – тогава отговорът е „Да“.

Кога намираш време за себе си чисто по женски? И какво обичаш да правиш?

Да са ми живи и здрави родителите, които успяват да ме отменят от задълженията, които всяка жена няма как да избегне вкъщи. Особено когато има дете. Най-много обичам да излизам с приятели. Когато има репетиционен период на някой спектакъл. Тези срещи с моите колеги, които невинаги преминават строго по правилата на репетицията. Винаги съм харесвала да научавам историите на хората. Точно това ме привлече и в „Един за друг“. Защото това са различни човешки истории, които двойките споделиха с мен и изкарах времето си на снимачната площадка много приятно.

Оспорвани битки определят победителите в четвъртия сезон на „Един за друг“

В какви постановки в театъра можем да те гледаме сега?

Постановката, в която участвам в момента се казва „Възкръснали“. Това е комедия по мотиви на украинския автор Анатолий Крим. А украинският хумор е малко трудно разбираем за българския зрител. Затова и нашият екип Деси Моралес, Иван Матев, Тео Папазов, Павката Владимиров сме го преработили така че да е лесносмилаем, смешен. Вкарали сме реплики от риалити формати.

Как едно дете се развива в такова артистично семейство като вашето?

Трудно ми е да го удържам от артистизма, който напира в нашето дете. Защото и двамата с баща му не бихме искали да се занимава с това. Но ако той само го избере, ще го поощрим. Много е артистичен – пее, танцува.

За артистичната професия

По-трудната страна в нашата професия е, че не винаги късмета проработва. Невинаги си в състояние да покажеш това, което искаш и което можеш. Някой трябва да те забележи и покаже, за да докажеш това, на което си способен. Може да играеш години наред в театъра и никой да не знае за теб. Хубавата страна е, когато покажеш какво можеш. Когато някой те покани и ти се сработиш с екипа. Когато ти гласуват доверие. Когато ти кажат: „Браво! Много добре се получи!“ Не на последно място е реакцията на зрителите, които казват: „Много ви харесвам! Страхотни сте! Може ли да се снимаме с вас?“ Всички тези неща, които топлят сърцето на един артист. Защото всеки артист се бори за внимание.

Изненадваща новина за бебе прекрати участието на Виктория и Георги в „Един за друг“

Кой ще бъде големият победител в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир? Не пропускайте да проследите финалните битки – в четвъртък от 21:00 ч., и в петък от 20:00 ч. Грандиозният финал, който ще определи победителите в сезон 4 на „Един за друг“, ще бъде излъчен в събота, 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.