"Тържеството ще се състои след месец и половина", споделиха влюбените

Една от любимите двойки на зрителите, която напусна предаването на метри от финала, гостува в студиото на „На кафе“, за да разкаже повече за запознанството си, за забавните моменти в предаването и за вълнуващото сватбено тържество, което подготвя.

​Станислава Ганчева: В „Един за друг“ някои от участниците преодоляват страховете си, а други – не

За решението да се запишат в най-романтичното риалити

„Гледаме заедно предаването още от сезон 1. Големи фенове сме. Докато гледаме епизодите, винаги сме отговаряли на въпросите, чудили сме се ние как ще се справим в дадена ситуация. Ние сме непринудени и истински – казваме си, каквото мислим. Без да мислим как би излязло на екрана“, споделя Викси.

„Искахме да кандидатстваме още във втори или трети сезон. Но заради моето образование нямаше как да го направим. Получаваше се така, че трябваше да отсъствам дълго и нямаше да успея да завърша навреме. Затова го направихме по време на държавните изпити по „Право“. Бях сигурен, че ще ги взема и си заслужаваше“, допълва Георги.

„В крайна сметка той попълни анкетата. Бяхме на екскурзия и докато пътувахме в автобуса имахме много време. Обхвата на телефона ни се губеше и не бяхме сигурни дали кандидатурата ни се е изпратила. След известно време ни се обадиха. Много се зарадвахме“, разказва Викси.

Екстремна „игра на доверие“ и съдбовно предложение в „Един за друг“

Най-забавният момент в предаването

„За мен това беше играта, в която аз шофирах със затворени очи“, споделя Виктория. Георги е на същото мнение, но признава, че се е притеснявал да не контузят без да искат някой от екипа.

За приятелствата и симпатиите във формата

„На 100% Димана и Ицо са уникални хора с чисти сърца. Съжителствахме в една стая с тях и много се сближихме. Другата двойка, с които ще поддържаме връзка извън „Един за друг“ са Криси и Арти. Много искрени и директни са и ни спечелиха още с влизането си във формата. Харесваме още Габи и Десо, Цеци и Миленка, Алекс и Фео. Всички са страхотни хора“, категорични са те.

„Не сме очаквали такова отношение. Навсякъде ни спират, радват ни се, разказват какво са гледали. Наистина е много хубаво.“

Оспорвани битки определят победителите в четвъртия сезон на „Един за друг“

Любов от гимназията

„Бяхме деца – едва ли някой в 9-и клас си представя: „Леле, това е любовта на живота ми! Край – женя се!“ Просто така се получиха нещата, че веднъж станахме двойка и повече не сме се разделяли. По онова време бях 120 кг и всички ми казваха, че трябва да отслабна. Включително и родителите ми. Не беше нормално, нито здравословно. Тук говорим за затлъстяване. Едно на ръка, че чисто визуално не бях хубав… Килограмите ги качих рязко едно лято, докато бях при баба. Тя ме охрани и не успях да сваля, докато Вики не ме мотивира“, спомня си Георги.

Вики, от своя страна, е категорична, че това, с което я е спечелил Георги, е била грижовността и доброто му отношение.

За романтичното предложение за брак

„Беше ми купил пръстен, който е мерил на неговия пръст“, споделя Вики.

„Знаех какъв пръстен искам – изчистен, с диамант отгоре. Влязох в бижутерията и бързо го избрах. Проблемът беше в размера. Прецених, че ако го сложа на кутрето си, ще стане и на нея. Тя не носи пръстени и нямаше как да взема мостра. Оказа се, че съм взел 4 или 5 размера по-голям“, допълва Георги.

„Бяхме в Кипър – острова на любовта. Предложи ми по залез слънце. Беше красиво и незабравимо. Сестра ми ни снима – тя е била в цялата конспирация и беше част от тази емоция. Сватбата ни предстои след месец и половина. На втората седмица, след като влязохме в „Един за друг“, помолихме сватбения агент да сменим залата. Защото капацитетът се оказа недостатъчен, за да съберем всички двойки от предаването. Във Вилата на любовта всички сме заедно денонощно“, сподели Викси.

Как ще се справят те като капитани на седмичния куиз в предаването гледайте във видеото.

Кой ще бъде големият победител в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир? Не пропускайте да проследите финалните битки – в четвъртък от 21:00 ч., и в петък от 20:00 ч. Грандиозният финал, който ще определи победителите в сезон 4 на „Един за друг“, ще бъде излъчен в събота, 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.