Двойката разказва за най-важния ден в живота им, в който празнуват рожден ден, предложение за брак и новината за бебе

Двойката Димана и Христо са заедно от 8 години, след срещата им в училище. Тя е ученичка, а той преподавател по физическо възпитание. Днес тя е преподавател, а той пожарникар. Хармоничната двойка остана на второ място във финалната игра в най-романтичното предаване в ефира „Един за друг“, но те вече притежават най-ценната награда в живота си – две прекрасни деца. Те останаха в спомените на аудиторията на риалитито като готини участници и любима двойка от сезон 4. Влюбените са гости в студиото на "На кафе", където разказват за началото на връзката им, когато откриват, че са "Един за друг".

„Много сме изненадани от това, което видяхме, след излизане от предаването. Имаше много позитивна енергия и стотици коментари. Не вярвахме, че ще е така. Не сме участвали до сега в риалитита и не сме активни в социалните мрежи. Казахме си, че влизаме и ще бъдем такива каквото сме в действителност. Радваме се, че хората го видяха и го оцениха“, коментира любовта на публиката Димана. „Много хора ни спират и ни се радват. Чувството е приятно и необяснимо“, допълва съпругът й.

Кристина и Артьом: Най-голямата ни победа от „Един за друг“ са истинските приятели

За първата им среща и началото на любовната им история

„Бях в 8-и клас и няма да го забравя никога. Дойде млад учител на 21 години да преподава физическо възпитание. Беше строг, взискателен и пишеше наказания и отсъствия. В началото не го харесах, но после се появиха симпатии. Озовахме се в една компания и лятото, когато прекрати практиката си на учител, си позволих да му пиша в социалните мрежи. Когато го видях, почувствах, че това е моят човек. Знаех, че трябва да направя всичко възможно да съм с него, въпреки че бях само на 14 години. Аз съм щура глава и се впускам във всякакви неща без да мисля за последствия“, разказва младата жена.

„В началото Димана ми пишеше, но в нея виждах едно дете. Тя беше много настоятелна и се получиха нещата. Тя не се притесняваше от родителите си, но аз се притеснявах“, допълва разказа й Христо.

Само месец след като завършва Димана училище, двойката заживява заедно. Родителите й нямат нищо против, тъй като са харесали бъдещия си зет. Благодарение на настояването на Христо съпругата му, която изкарва две майчинства, успява да завърши и висшето си образование.

Габи и Десо от „Един за друг“: И в най-смелите ни мечти не сме очаквали да стигнем до финала

„Когато си направих първия тест за бременност, той се оказа положителен. Не знаехме, че ще стане толкова бързо, но искахме дете. Вторият тест също беше положителен. Отидох на преглед, където ми казаха, че няма бебе, а имам хормонални проблеми. Решихме, че продължаваме да работим по въпроса и когато стане. Месец по-късно започнаха признаците на бременността. Всичко се случи в един много специален ден за нас“, споделя интересни подробности Димана.

Всичко в един ден...

„Бях решил да й предложа сутринта на рождения й ден. Завързах пръстен на врата на домашното ни кученце. Пуснах го сутринта в спалнята и то се хвърли върху нея с кутийката. Беше много емоционален момент. Рожден ден и предложение в едно, но не свършва до тук. Димана си направи тест за бременност, но не го изчака, а си легна отново да спи. Когато видях двете чертички на теста за бременност, в началото не повярвах, но запалихме колата и отидохме на преглед отново в Сливен. Влязохме при първия свободен гинеколог и въпросът към нас беше „Това бебе желано ли е?“, разказва двойката.

„Аз бях бременна почти в края на третия месец. Бяхме много щастливи от новината. С второто бебе – дъщеричката ни всичко си беше като по учебник“, разяснява Димана.

„Бяхме решили да направим сватба и след предложението дори почнахме организацията по нея. Но след като Господ ни дари с детенце и след това с още едно, сватбата остана на заден план. Още са много малки и може би ще я направим след време когато пораснат. Имаме брак в сърцата, което е най-важното“, категорична е двойката.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.