Гледайте „Любов от пръв лай” от 12.30 ч. и „Огледай се за любовта“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Неделният киномаратон ще стартира с романтичната комедия „Любов от пръв лай”, в която на свободната душа Джулия не ѝ е леко да ръководи собствения си бизнес за дизайн. Затова тя решава да осинови най-очарователното куче на света - Крал, но скоро бързо ще й стане ясно, че за отглеждането и възпитанието на кучето ще й е необходима помощ. Очарователният треньор Оуен ще й хвърли спасителен пояс, но точно когато нещата започват да се подобряват, Джулия ще осъзнае, че чувствата ѝ към Оуен не се дължат единствено на грижите за кучето. Как ще се развият отношенията им? 

По-късно от 14.15 ч. лентата „Огледай се за любовта“ ще разкаже на зрителите за амбициозния продуцент на подкасти Пейтън Пепър, която е принудена да направи от нахалния и непредсказуем Алекс Маккини следващата си звезда и да създаде перфектното шоу, посветено на търсенето на любовта. Стартът е даден и дуото се впуска в бурно приключение, но докато вървят напред, се оказва, че те са тези, които намират любовта.

Не пропускайте развръзката в романтичните ленти „Любов от пръв лай” от 12.30 ч. и „Огледай се за любовта“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA