Чаровните звездни участнички разказват за приятелството си, зародило си в кулинарното риалити

Мирослава е една от големите звезди в четвърти сезон на „Игри на волята“ България, но също така се класира на второ място в Звездния отбор в Hell’s Kitchen България сезон 5. Определят я като кулинарна нинджа и безстрашен войн. Роксана е певица, за която музиката е любов, а готвенето страст. Двете близки приятелки, участвали заедно в кулинарното риалити, днес са гости в студиото на „На кафе“, където разказват за приятелството си и за живота си след предаването.

„За мен Мира е мъжко момиче. В началото влязох в интернет да видя, коя е тя, тъй като хората около мен спореха дали ще победи в „Игри на волята“. Това, че се познаваме в нашите „звездни“ среди, обикновено не ни прави близки. Но когато си в такъв формат, в който винаги има надпревара, няма как да не се бориш да спечелиш. Тогава разбираш с кой сте си допаднали като характери и с кой ще останете приятели, и след предаването. Личи си кой иска да те стъпче и да мине през тебе, и кой не иска да го направи“, разказва Роксана как се заражда приятелството й с Мира в Hell’s Kitchen България.

„За мен Рокси е много естествена, мила и добра. Чисто същество“, изказва своето мнение Мира.

„Аз не чета социални мрежи и не съм видяла хейт, но със сигурност има и едното и другото. На финала усетих силна позитивна вълна към мен. Хората ме подкрепяха и всеки втори казваше, че съм неговия победител. Това ме радва“, коментира хейта в социалните мрежи Мира. „Имаше много несправедливи обвинения към мен, защото хората не знаят на мен какво ми коства да ги забавлявам. За мен това са 200 км в едната посока, за да дойда на терен. 10 часа снимки, не спане и алергия, която никой не е очаквал. От нея цялата се подух. Не можех да си боядисам косата. На финала, когато изнервих и шеф Ангелов, направих един абсцес, който не можах да оправя навреме, а преди това направих и една бъбречна криза, за която Мира ми помогна. Понякога се чувствах зле, защото четях на хората обвиненията. Искаше ми се да им кажа да спрат, защото всичко това го правим за тях, за да ги забавляваме. Толкова години съм била на сцена, и сега чувам само Роксана от Hell’s Kitchen. От Роксана певица, станах Роксана от Hell’s Kitchen. Позитивното е, че децата много ни се радват. Настава еуфория като ме видят“, включва се по темата певицата.

„От Hell’s Kitchen могат да се научат много неща и сега ги прилагам в ежедневието си. Имам дори покани да изготвям менюта от някои ресторанти. Когато имам подобна задача, влагам много усилия и знания, и давам всичко от себе си. Трябва да отида и да сготвя менюто и го правя за определени клиенти“, разказва за техниките и наученото от кулинарното риалити Мирослава.

Роксана разказва за пътуването си до Истанбул, където е имала професионален ангажимент да пее на истинска турска сватба. Певицата е пяла на много сватби на български турци, но гостите на това събитие са изселници, които са напуснали страната ни преди 30-40 години и се чувстват турци. Посрещнали са я и са я изпратили като истинска звезда. Завърнала се в София и остава заседнала в един асансьор на хотел. Екстремната ситуация провокирала в нея паник атака.

Какво представлява събитието „Кралица на ромите“?

„Получих покана за нещо много сериозно, тъй като за момента съм единствената титулована Кралица на ромите, да стана лице и да представлявам няколко държави. Ще изляза с автентична ромска песен и 120 човека хор. Не мога да разкривам повече детайли“, открехва завесата Роксана.

За чая за красота по рецепта на Мира

„Още от малка имам любов към билките, а моят пра-прадядо е бил известен билкар. Той е лекувал чрез билки и е помогнал на много хора. Чувала съм истории за него и съм се вдъхновяла от него. Като малка съм брала билки и пия чай. Това е част от моя живот. След предаванията получавам запитвания как се грижа за тялото в ежедневието ми. Затова реших да направя този чай, който не е измислен сега. Аз от години сутрин пия чай и мисля, че е ключа, за да изглеждаме красиви, а тялото ни да бъде здраво“, споделя повече за инициативата си Мира.

За любовта в живота си

„Неч е мъжът, за когато съм мечтала през годините да имам до себе си. Не мисля, че съм срещнала принца на белия кон, а човек, който страшно много цени и уважава Тони. За мен е важно той да обича мен. Роксана я обичат много хора. Важно е да разбира работата ми, да е улегнал и уравновесен човек. Не е в моите среди и преди това не е слушал чалга. Има охранителна фирма в чужбина и се запознахме на едно мое участие. Интересното е, че на моя концерт бяха дошли негови близки и приятели, с неговия 5-годишен син. Според мен си е съдба, но тъй като съм се опарила в живота, тава красиво нещо, което изживявам в момента, ще го оставя за себе си“, разказва за човека до себе си влюбената и щастлива певица.

Повече информация можете да откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, на официалния Instagram, както и TikTok профил на предаването.