Гледайте публицистичното предаване тази неделя от 16.30 ч. по NOVA

Специално: В името на живота. Те помогнаха за едно екстремно раждане във времена, в който животът е обезценен. Те е борят за него: д-р Хара Ал Юсеф, д-р Дориана Маринова и Лазар Радков. Това са хората, които помогнаха за едно екстремно раждане. 

Ексклузивно: Спасителят от Анси. Анри, който вярва, че Бог го е изпратил, за да спре нападателя, ранил тежко с нож малки деца във Франция. 

Гешев беше отстранен, но управляващите не искат и Сарафов. Разговор с Атанас Атанасов от „Продължаваме промяната - Демократична България“.

Да покориш небето. Земята се оказа тясна за тях, затова решиха да покорят небето. Българите, които създадоха първия товарен дрон в света. Те ли ще са новият български еднорог в световния бизнес? 

Той е Васил Върбанов, а ние не сме. Тази неделя пред Лора Крумова 

Лидия, която прекара част от живота си в най-страшното място в Съветския съюз – лагерите на Гулаг, но надживя времето на произволен терор. 

Тя е единствената, която не допусна грешка на матурата по български език и литература. За какво мечтае Мария и иска ли да каже нещо на своите връстници? 

След много обещания на вятъра, ще има ли България въздушни линейки? И още – ще оцелеят ли железниците? Министърът на транспорта Георги Гвоздейков. 

Не пропускайте публицистичното шоу "На фокус с Лора Крумова" тази неделя от 16:30 ч. по NOVA.