Младоженците разказват за деня, в който си казаха „Да“

Днес в студиото на „Събуди се“ е влюбената двойка Елица и Алекса, които разказват за деня, в който си казаха "да" и за сватбата на мечтите им. Двамата участници, които вече са семейство, са добре познати от предишния четвърти сезон на „Игри на волята“.

„Първото нещо, която определихме, когато решихме, че ще има сватба, бе тя да е весела. Това беше единственото и което ни се получи“, споделя в студиото Елица Ерски.

Според Алекса организацията от 6 месеци, не може да стане по план и всичко се е случило в един ден, от който не помниш отделни моменти.

„Събрахме близки хора, които са ни на сърце и купонът започна от 10 ч. сутринта, като не спря до 2-3 ч. след полунощ“, допълва половинката си Алекса.

„Имаше неща, които не бяха по план и импровизирахме на момента. Сърбите си мислеха, че това са български традиции, докато българите си мислеха обратното, че са сръбски. На следващия ден ни разказваха какво се е случвало, сякаш не сме били на сватбата. Ние като младоженци не можем да забележим някои неща“, разказват за гафовете по време на сватбата младоженците.

Участници от „Игри на волята“ се срещат с фенове на Aniventure Comic Con

„От самото начало започнахме сериозна връзка, защото аз съм от Белград, а Елица е от Варна, но живее в София. Започнахме да живеем заедно и бързо разбрахме, че сме един за друг. Искахме да направим такъв купон, че моята майка и нейният баща да се разреват“, коментира Алекса. „Мъж и жена сме от миналата година, но сега беше самото празненство и църковният брак. За нас той е по-важен“, се включва Елица.

„Когато подписахме и си казахме „да“ беше тръпка, защото правиш крачката в живота. Бе само две минути, но се обричаш завинаги. Бяхме в залата само 4 човека, но бяха достатъчно, за да разбереш какво точно правиш. Има смисъл от брака за нас. Свидетели ни бяха Виктория и Мирослава от „Игри на волята“, но първата крачка, когато стъпиш в Ритуалната зала е стъписваща“, коментират смисъла на брака влюбените.

Двойката разказва, че вече са били на сватбено пътешествие с приятели в Гърция. Признават, че животът не им се е променил след сватбата, но всичко е различно след участието им в хитовото риалити „Игри на волята“. Вече са известни, но очакват с нетърпение новия сезон на предаването.

През есента по NOVA зрителите ще се насладят както на екстремни битки, така и на красиви гледки, които ще покажат магията на българското Черноморие.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.