В интервю за Vbox7 плувецът споделя спомените от участието си в предишния сезон и заявява желание да стъпи отново на Арената

Георги бе един от емблематичните участници в „Игри на волята 4“ и бе сред финалистите в риалитито. Той е републикански шампион по плуване, а мотото му е „Всички обичаме да побеждаваме, но колко са тези, които обичат да тренират!?”

Плувецът стъпи отново на Арената, където успя да изгледа снимки от настоящия сезон на „Игри на волята 5“. Той сподели емоции и спомени от сезон 4 на екстремното риалити, като не пропусна да отбележи, че би желал отново да участва в надпреварата в този или друг сезон. Признава, че тръпката и желанието за състезание се завръщат, но се радва да е наблюдател на битките и предизвикателствата, и да се забавлява отстрани.

„Много топли спомени ме навяват, само като видя битките. Адски много ми се иска да се върна, но мина моето време и сега гледаме новите“, споделя чувствата си, стъпвайки отново на Арената.

Как ти се стори представянето на мъжете?

„Мъжете не са най-добрите, но няма как да не подкрепям двамата плувци Радо и Калоян. Най-много залагах на тях. Трябваше да ги изкъртят, ама следващият път“, категоричен е Георги.

С кои участници от сезон 4 на „Игри на волята“ си още приятел?

„Не искам да изброявам. С поне 10 от участниците сме приятели, но ще изпусна някой ако започна да изброявам.“

Спират ли те за снимки на улицата и как се промени животът ти след "Игри на волята 4"?

„Често ме спират на улицата за снимки, но мина една година, така че отшумяха вече нещата. След игрите получих малко повече внимание, но в момента нищо не се е променило. Евентуално бих могъл да се запиша отново в някое бъдещо риалити“, признава Георги.

Феновете на най-екстремното риалити ще могат да проследят специална селекция видеа в канала на „Игри на волята“ във Vbox7.