Актьорите повдигат завесата на най-новия сериал „Алея на славата“, който стартира на 26 септември, вторник от 20.00 ч. по NOVA

Актьорите Радина Боршош, Мак Маринов и Деян Донков, които влизат в ролите на главните герои в модерния семеен сериал, са гости в студиото на „Здравей, България“, където разкриват повече за персонажите си и за темите, засегнати в поредицата. Зрителите могат да проследят любовните трепети и кулинарните сблъсъци на героите всяка седмица от вторник до четвъртък от 20.00 ч. в ефира на NOVA. Какво ни готвят в кухнята на „Алеята на славата“? Ще се борят ли да стигнат нивото на шеф готвача (в ролята Деян Донков) двамата млади готвачи Радина Боршош и Мак Маринов? Кухнята ще се превърне в център на събитията или ще е фон на различни взаимоотношения и събития?

Борко Чучков: В „Алея на славата“ аз съм най-лошият герой, а Сара е „доброто момиче“, попаднало на грешното място

„Алея на славата“ е наистина кулинарен сериал. Нашите герои са готвачи, а действието ще се развива на фона на две кухни на два ресторанта. Тъй като кухнята е място, което винаги е далеч от очите ни и не знаем в действителност какво се случва вътре, сериалът е възможност тази врата да се открехне. Ще видим, че готвенето може да бъде всичко – страст, амбиция, провал, сладко и солено... Радвам се, че разказваме за хората, които са се посветили на тази професия, тъй като те са невероятни и освен талант, се изисква и силен характер, за да издържиш на всички предизвикателства, които професията предлага“, разказва Радина Боршош.


„До някаква степен успях да вляза и да разбера кулинарни тънкости, но за да кажа, че съм готвач, ми е необходимо много време“, коментира до каква степен са успели да навлязат в кулинарната професия Мак Маринов. „Много често по сценарий се случваше да се приготвят доста луксозни гурме ястия, които аз лично не мога да приготвя. Но имаше професионалисти, които след като свършваха своята работа, ние с удоволствие си ги поделяхме.“

Новият български сериал „Алея на славата“ с премиера по NOVA на 26 септември

„Талантливите текстове са базирани на множество и разнородни съставки“, допълва Деян Донков, който се превъплъщава в шеф готвач, с два ресторанта и водещ на кулинарно предаване.

„Кулинарната тема е само основа на този сериал. Тъй като е много добре драматургично построен от Борислав Захариев, се случват и много други неща. Не се занимаваме само и единствено с готвене, а по-скоро това е територия, но която се развиват всички останали сюжетни линии. Зрителите ще станат свидетели и на подземни, криминални и любовни линии“, разкрива Мак Маринов.

Героите на Радина Боршош (Али) и Мак Маринов (Милен) са млади и амбициозни готвачи ще се впуснат в любовна връзка. Тяхната съдбовна любов, от която не могат да избягат, белязва пътя им. Актьорите признават, че са вложили сърцата си в сериала и разказват, че са положили големи усилия да направят героите си различни, а сцените, които снимат нестандартни.

Още интересни и забавни случки от снимачната площадка на „Алея на славата“, гледайте във видеото.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“