Победителят от Hell's Kitchen 5 сключи брак и в специално интервю за „На кафе“ разказва повече за приказната сватба на морския бряг и за емоциите около нея

Станислав Иванов е победител от сезон 5 в кулинарното риалити Hell’s Kitchen, готвач в панела на „На кафе“ и скорошен младоженец. Той сключи брак с любимата си Божидара и двамата като семейство разкриват повече детайли от приказната им сватба и живота им като семейство.

Божидара е организаторка на сватбената церемония, провела се на морския бряг и споделя, че вече се чувства много по-спокойна. Всичко е протекло както са си го представяли и планирали. Станислав се е ангажирал с финансовата част, тъй като в момента се занимава със стартирането на ново бизнес начинание. Сватбата се провежда в Шкорпиловци - място, което е любимо и на двамата, заредено със спомени и взаимни истории.

„Всички гости бяха на мястото си и много се забавляваха. Бях се притеснил доста и ме беше обзела паника в началото. Но след като седнахме на масата и изпихме по чаша шампанско, успокоихме емоцията. След този момент започна забавата и всички много се забавляваха. Имаше звездни гости, а на една специална маса бяха участници от Hell’s Kitchen. Сред тях бяха шеф Ангелов, Реджеп, Емануел…“, разказва младоженецът. „Шеф Ангелов ми каза да вярвам в мечтите си, тъй като всичко се сбъдва. Всички хора, които ме обичат бяха до мен.“

След победата в Hell’s Kitchen: Станислав готви сватба, кум ще бъде участник в шоуто

Младото семейство споделя, че обмисля и иска да имат бебе, но за момента имат множество ангажименти. Успели са да се подсигурят с общо жилище, но планират ремонт и обзавеждането му. Дълго време продължава периода на търсене на жилище, но се спират на такова в Перник.

Станислав влезе в Hell’s Kitchen със заявката, че е добър сладкар и съвсем естествено, той е отговорен за приготвянето на сватбената торта. Кулинарът създава истински шедьовър, като за приготвянето й са нужни цели три дни.

„Бяха необходими много внимание, любов и старание за сватбената торта“, категоричен е сладкарят.

Станислав е големият победител в сезон 5 на Hell’s Kitchen България

Двойката разказва, че са се обърнали към гостите си с молба да не им подаряват подаръци, а книги. Тази, която най-силно ги е впечатлила е с послание от брата на младоженката. 

За сватбената треска, за ергенското и моминското парти, за емоциите и още интересни случки, гледайте във видеото.

Повече информация можете да откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, на официалния Instagram, както и TikTok профил на предаването.