Той спечели битката на Изгубените, а Николай Рълев напусна “Игри на волята” по медицински причини

Милионерът Мартин Николов - Елвиса спечели битката между участниците от племето на Изгубените и се върна обратно при Старейшините. Той се спаси от Чистилището, където прекара само няколко дни. Последното място в играта зае дъщерята на Краси Дунев - Никол, а Румен Радев остана втори и отново се раздели на косъм с възможността да се събере с любимата си Теодора Мудева. След завръщането си Мартин ще трябва да изпрати един от Старейшините в Чистилището, като под прицела му попадат двама души - бизнес дамата Виолета Стайкова и дъщеря ѝ Денислава.

Зрелищна битка за спасение от Чистилището в “Игри на волята” тази вечер

Николай, по-малкият брат на Иван Рълев от Гладиаторите, също се сбогува с мечтата да спечели “Игри на волята” 5. Той напусна екстремното риалити по медицински причини. Минути преди старта на битката за спасение водещата Ралица Паскалева сподели на съплеменниците на Николай, че той вече се чувства добре.

Капитанският сблъсък беше спечелен от Благомир Мастагарков от Старейшините. Той измъкна победата от водача на Амазонките Мария Оряшкова и завоюва предимството за племето си в номинационната битка в сряда. Последен завърши културистът Николай Костадинов, който пестеше силите си в началото, но след това не успя да навакса.

Старейшините отиват на Дивата река след тежка загуба в “Игри на волята” 5

В следващия епизод Елвиса ще трябва да вземе решение кого да изпрати в Чистилището. Виолета и Денислава няма да се предадат лесно, а бизнес дамата дори ще опита да насочи гнева на Мартин към най-близкия му човек - Мастагарков.

Не пропускайте “Игри на волята” в сряда, 27 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.