Екстремна номинационна битка очаква трите племена в “Игри на волята”

Милионерът Мартин Николов - Елвиса ще изпрати един от Старейшините в Чистилището в епизода на “Игри на волята” от 21:00 ч. по NOVA. Той се завърна триумфално след вчерашната битка за спасение и ще трябва да вземе ключово решение кой да бъде новият член на Изгубените.

Мартин Николов - Елвиса се завърна триумфално при Старейшините

В синьото племе Мартин има явен враг - бизнес дамата Виолета Стайкова. Стратегът обаче предпочита да не взима прибързани и необмислени решения. Под прицела му попадат още дъщерята на Виолета - Денислава и Краси Дунев, чийто решаващ глас изпрати Елвиса на елиминации. Новодошлата Виктория също е в опасност, тъй като все още не се е доказала в новото си племе.

Старейшините отиват на Дивата река след тежка загуба в “Игри на волята” 5

Гладиаторите, Старейшините и Амазонките ще се изправят едни срещу други на Арената в пълна с адреналин първа номинационна битка за седмицата. Тази вечер ще научим и какво огромно предимство спечели Мастагарков на капитанската битка. Новината ще остави всички без думи, а моделът ще си навлече гнева на част участниците в екстремното риалити.

Не пропускайте епизода на „Игри на волята“ днес, 27 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.