Той остави трайна следа със своята смелост и доблест в трети сезон на най-екстремното риалити

В студиото на "Събуди се" Димитър Морунов разказа как се е развил живота му след участието му в сезон 3 на предаването и сподели повече за предстоящата кастинг битка, която му предстои тази вечер. Ще успее ли обаче да се пребори за билет за сезон All Stars?

Морунов разказва, че когато получил поканата да се включи в кастинг битките в „Игри на волята“ 5, приел без никакво колебание. Признава, че е трябвало да реши и да влезе в дуела буквално „от днес за утре“, без да има време за никаква допълнителна подготовка. „Влизам в предаването заради дъщеря си и знам, че се гордее с мен!“, споделя пожарникарят.

Двойна елиминация: Моника и Виктория напускат “Игри на волята”

„Битката, която зрителите ще видят довечера е много тежка!“, категоричен е той.

До момента за сезон All Star билети в кастинг битките печелят само участници от предходните сезони на „Игри на волята“.

Морунов си обяснява това с факта, че всички „стари“ участници са излизали и преди на Арената. "Поради това са по-спокойни, докато новите претенденти прибързват малко повече и адреналина им идва в повече. „Старите“ излизат и за забавление, вече са изживели адреналина и знаят какво да правят. Осъзнават, че понякога бързането те спъва повече, от това да правят нещата бавно и постепенно."

Шокираща елиминация в “Игри на волята” тази вечер по NOVA

„Ако вляза в сезон All Stars, не съм сигурен дали ще играя по същия начин. Няма да се издавам, в сезон 3 не се бях подготвял по никакъв начин. Докато сега не бих направил тази грешка. И твърдо бих влязъл за победа!“, разкрива Морунов.

Не пропускайте “Игри на волята” в събота, 30 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.