На Арената на “Игри на волята” излизат пожарникарят от сезон 3 Димитър Морунов и шампионът по културизъм Венцислав Георгиев

Племето на Гладиаторите ще бъде изправено пред важен избор в епизода на “Игри на волята” тази вечер от 21:00 часа по NOVA. Червените ще трябва да познаят развоя на кастинг битката, иначе рискуват да прекарат седмица без храна. Това означава, че дори да се озоват в Резиденцията след териториалната битка, те няма да имат достъп до провизии.

Пожарникарят Димитър Морунов се завръща в „Игри на волята“ за епичен дуел

Изборът на Гладиаторите няма да бъде лесен. На Арената ще излязат двама много силни играчи - пожарникарят Димитър Морунов и шампионът по културизъм Венцислав Георгиев. Морунов е един от най-запомнящите се участници в “Игри на волята” и се бори с чест и достойнство в сезон 3 на екстремното риалити. Срещу него излиза Венцислав, който освен многото извоювани титли, е бил и важна част от подготовката на показалата много качества на Арената в сезон 4 Ралица Кашинова.

Двойна елиминация: Моника и Виктория напускат “Игри на волята”

На кого ще заложат Гладиаторите тази вечер и ще видим ли най-накрая победител от претендентите за сезон 6?

Не пропускайте епизода на „Игри на волята“ днес, 30 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.