Той надви претендента Венцислав Георгиев и спаси Гладиаторите от глад следващата седмица

Участникът от сезон 3 на “Игри на волята” Димитър Морунов спечели четвъртата кастинг битка и си осигури място в All Stars сезона на екстремното риалити. Той се изправи срещу шампиона по бодибилдинг Венцислав Георгиев, който също се представи много добре на Арената.

Грешен залог може да остави Гладиаторите без храна за седмица

Морунов е поредният бивш участник, който завоюва победа в съботната кастинг битка. На Арената вече триумфираха сребърният медалист от сезон 4 Филип Атанасов, победителят от сезон 3 Андрей Гридин и една от най-силните дами, излизали някога на Арената - Михаела Тодорова.

Победата на пожарникаря от Самоков беше ключова за племето на Гладиаторите, които заложиха на него. При друг развой на двубоя между Морунов и Венцислав, червените щяха да останат без храна за седмица, независимо дали са спечелили мястото си в луксозната Резиденция след териториалната битка. Освен, че се спасиха от глад, Гладиаторите спечелиха и връзка с външния свят - ще получат писмо или видео послание от любимите си хора.

Пожарникарят Димитър Морунов се завръща в „Игри на волята“ за епичен дуел

В понеделник четиримата членове на Старейшините ще разберат, че те са единствените останали играчи в племето. Олимпийският медалист Краси Дунев, бившата волейболистка Денислава Велкова, топ моделът Благомир Мастагарков и милионерът Мартин Николов - Елвиса загубиха своите съплеменници Моника и Виктория по време на елиминационната битка. В следващия епизод обаче за тях предстои голяма изненада на Арената.

Не пропускайте „Игри на волята“ в понеделник, 2 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.