Елвиса, Момчил и Калоян влизат в главозамайваща капитанска битка

Племето на Изгубените ще се бори за спасение в епизода на “Игри на волята” днес от 21:00 часа по NOVA. На Чистилището от месец се намират Михаил Кръстев и Никол Дунев, а отскоро изоставеният плаж има и две нови попълнения - Виолета Стайкова и Цветелин Гешов. В играта тази вечер ще бъде тествана издръжливостта на четиримата участници, но само войнът с най-силна воля ще се спаси.

Амазонките най-накрая спечелиха седмица в луксозната Резиденция

В капитанската битка за лидерите на трите племена предстои зашеметяващо преживяване, което ще преобърне представите им за гравитация. Калоян Митов, който предвожда Гладиаторите, ще се изправи срещу синия капитан Мартин Николов - Елвиса и Момчил Василев, който защитава честта на Амазонките. Победителят в играта ще получи изкушаващо предложение от водещия Димо Алексиев.

Един участник изненадващо се завръща на Арената тази вечер

Кой ще се спаси от Чистилището? Кой ще спечели капитанската битка и ще получи възможността да води преговори с Димо Алексиев на Арената?

Не пропускайте епизода на „Игри на волята“ днес, 3 октомври, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.