Гладиаторите ще разчитат на усета си, за да спечелят храна за племето

Шампионът от втория сезон на „Игри на волята“ - Милен Цветков се завръща на Арената тази вечер. Той ще опита да защити титлата си и да извоюва място в сезон All Stars на екстремното риалити, докато Гладиаторите ще трябва да залагат, за да спечелят храна и да презаредят силите си за предстоящата битка в понеделник.

Командосът Пеньо Гатевски - Гатьо се сбогува с “Игри на волята”

На пътя на Милен ще застане мултифункционалният състезател Георги Гешев, който е готов на всичко, за да се превърне в първия участник, спечелил място в сезон 6 на Игри на волята. До този момент бившите участници са безпощадни към новобранците, които не са отбелязали нито една победа. Своето място в сезон All Stars вече си осигуриха непоклатимият Филип Атанасов - Фифо, шампионът от сезон 3 - Андрей Гридин, пожарникарят Димитър Морунов и двете амазонки Ваня Запрянова и Михаела Тодорова.

Гатьо и Момчил влизат в битка за спасение в “Игри на волята” тази вечер

Ще успее ли Георги Гешев да спечели мечтания билет за сезон 6 или Милен Цветков ще затвърди шампионската си титла и ще се присъедини към непоклатимия до момента All Stars отбор?

Не пропускайте днешния епизод на „Игри на волята“ от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Епизодите от подкаста “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.