Те ще се изправят срещу двамата номинирани от Старейшините

Пеньо Гатевски - Гатьо и Момчил Василев ще се изправят срещу двама от Старейшините в елиминационна битка тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Бившият командос и програмистът получиха гласовете на Амазонките след загубата в първия номинационен сблъсък.

Ива Георгиева приключи участието си в “Игри на волята”

При Старейшините доскорошните близки приятели Мастагарков и Мартин - Елвиса ще имат сериозни пререкания. Олимпийският медалист Краси Дунев и новопристигналата в племето Виктория Пенелова също ще влязат в остър спор. Причината - думите на Дунев на Арената, че Виктория не помага на племето в домакинската работа. Как тези конфликти ще се отразят на Старейшините по време на номинационния съвет, предстои да стане ясно тази вечер.

Виолета и Никол решават съдбата на прокудената Ива

Скандали ще има не само в синьото племе. При Амазонките разногласията между Момчил и Мудева ще продължат. Двамата създадоха силна връзка преди влизането на Румен Радев, но след отпадането на любимия на Мудева, напрежението помежду им расте.

Кой ще е следващият участник, който ще се отправи към вкъщи?

Не пропускайте епизода на „Игри на волята“ тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Епизодите от подкаста “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube