Състезателката по модерен петобой разкрива емоциите си от стъпването на Арената на екстремното риалити

Изабела Здравкова е състезател по модерен петобой и претендент за участие в "Игри на волята" 6. Тя участва в кастинг битка срещу Зорница от сезон 4. Двете дами многократно са се изправяли една срещу друга в състезания по модерен петобой и твърдят, че са по-добри от конкурентката си. Изабела победи на Арената и си спечели място в сезон 6 на "Игри на волята". Атлетката гостува в официалния подкаст на екстремното риалити “След Игрите”, където сподели емоциите си, интересни факти за битката и отправеното предизвикателство към Зорница .

Как се почувства, когато стъпи на Арената? 

"Когато за първи път стъпих на Арената се почувствах много развълнувана и много адреналин имаше в мен", признава Изабела. 

Какво си помисли, когато видя Зорница? 

"Когато видях Зори си казах: “Отново заедно..”. И отново ще се изправим една срещу друга, както в доброто старо време."

Засегна ли те това, че Момчил заложи на Зорница? Какво мислиш за Момчил? 

"Това даже ме мотивира повече и победих. За момента не мога да кажа нищо и нямам наблюдения за него в екстремното риалити, но щом е стигнал дотук, значи е добър играч", споделя мнението си спортиската.

Какво е твоето мнение за Зорница? 

"Със Зори тренираме модерен петобой заедно от доста години. Навсякъде сме били заедно - по състезания, по лагери, в националния отбор. И, както казах, ми е добра позната", признава претендентката.

Какво те забави в битката? 

"Ами, може би, кошовете. Не знам каква беше причината. Аз просто не можех и не можех да уцеля. Топката ми излизаше постоянно от коша... постоянно. Иначе всичко друго си беше напълно равностойно." 

Какво да очакваме от Изабела в сезон 6 на "Игри на волята"? 

"Очаквайте най-силната жена, стъпвала на Арената на "Игри на волята". Ще се видим догодина в сезон 6, когато стана... истински изрод", обещава спечелилата кастинг битката претендентка.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.