Синьото племе спечели териториалната битка срещу Гладиаторите

Старейшините спечелиха териториалната битка срещу Гладиаторите и ще прекарат седмица в луксозната Резиденция. Синьото племе, което беше наказано да живее на Дивата река заради нарушение на правилата, показа отлична работа в екип. Предвождани от капитана си Момчил Василев, участниците извоюваха преднина на трасето за баланс. На пъзела компютърният гений беше безпогрешен и успя да навигира своите съотборници, които трябваше да го подредят със завързани очи.

Мастагарков и Виолета посрещат Елвиса в племето на Гладиаторите

Загубата на Гладиаторите ги изпраща в Стопанството, където ще се наложи да работят за прехраната си. Червените бяха поверили най-ключовия пост в ръцете на новопристигналия Мартин Николов - Елвиса. Той се представи добре на пъзела, но заради редица грешки на трасето Гладиаторите не успяха да наваксат времето.

Крум от „Игри на волята“: Допуснах грешки, които доведоха до отпадането ми

В утрешната капитанска битка един срещу друг ще излязат Момчил и капитанът на Гладиаторите Теодора Маринова. Двубоят, който ще бъде много равностоен, ще бъде и елиминационен. Само един от двама им ще продължи напред в играта. Кой ще бъде той?

Готова ли е Изабела за сезон 6 на "Игри на волята"?

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във вторник, 14 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.