Момчил Василев даде грешен залог на Арената и се раздели с половината от златните си грошове

Последният участник, който извоюва място в сезон 6 на “Игри на волята” след участие в кастинг битките, е ясен. Бисер Русимов надви Стратимир Георгиев, заел четвъртото място в третия сезон на екстремното риалити. Двамата бяха равностойни на Арената, но Бисер спечели за броени секунди в последната част на изпитанието.

Оряшкова след “Игри на волята”: Паяците на Дивата река бяха моят най-голям страх!

Момчил Василев, който имаше възможност да залага на Арената след победата си в битката на съюзниците, гласува доверие на Стратимир. Предположението му обаче не беше правилно и той загуби половината от своите грошове.

Момчил залага в последната кастинг битка за сезон 5 на “Игри на волята”

В епизода в понеделник предстои последният сблъсък за територия в “Игри на волята” 5. Гладиаторите и Старейшините ще премерят сили на Арената, а победителите ще прекарат една от най-важните седмици в луксозната Резиденция.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в понеделник, 20 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.