В петък екипът на предаването „На кафе“ призова зрителите да пишат и да отгатнат къде според тях е панелистката Ромина Тасевска

Предположенията бяха най-различни, но днес вече всички знаят, че тя е новата водеща на предаването „Съдебен спор“. Следващият уикенд зрителите на NOVA ще я видят на новото й работно място.

Нана Гладуиш се сбогува емоционално със „Съдебен спор“

„Започвам да водя предаването от тази събота. Много ми е развълнувано и емоционално. Връщам в мислите си последните три години, които минаха толкова бързо в панела на „На кафе“. Спомням си напрежението и пеперудите в корема. Неслучайно съм си избрала едно ново студио, което е много близо до „дома ми“ – студиото на „На кафе“. Приемам предизвикателство с малко тъга, защото много ще ми липсват колегите от панела. Не знам дали си дават сметка колкото много ми помогнаха да израсна като човек и като жена. Опитаха се да променят успешно някои мои възгледи. Днес бих казала, че съм по-широкоскроена. Аз ще продължа да гледам „На кафе“ всяка сутрин и се надявам колегите ми да гледат „Съдебен спор“, защото историите, които ще разказваме там са много емоционални. Много емоционално беше и изпращането на водещата Нана Гладуиш“, сподели Ромина Тасевска.

Гала и колегите на Роми я поздравиха и от сърце й пожелаха успех в новото начинание.

Не пропускайте да гледате  „Съдебен спор“ с водещ Ромина Тасевска – в събота и в неделя от 11:00 ч. по NOVA.