Едни от най-колоритните участници коментират финалистите и разкриваг фаворитите си за победител в екстремното риалити

В студиото на „На кафе“, в деня на дългоочаквания финал на екстремното риалити „Игри на волята“ сезон 5, едни от най-колоритните участници коментират финалистите, които днес ще влязат в ожесточена битка за 100 000 лв. Какви са коментарите и предвижданията на Виолета, Денислава, Крум и Даниел?

Какви са шансовете на Красимир Дунев?

Красимир Дунев е най-възрастният участник във формата тази година, но е на финал. Сребърният медалист от Атланта тази вечер ще влезе в битка без предимство. Според Крум липсата на предимство ще е проблем и ще му е много трудно.

„На същото мнение съм като Крум. Краси Дунев стигна доста далеч и победи Крум и Калоян, но с леко предимство. Стискам му палци, но ще се бори с доста комплексни състезатели“, е мнението на Даниел.

Елвиса елиминира Денислава от "Игри на волята" 5

„За годините си е много добър на Арената, но му куца социалната игра. Трябваше да бъде по-искрен и да си настоява за мнението. Не може да е там където го отвее вятъра“, споделя Виолета.

„Мислех си, че ако го изпратим на Арената, ще вземе позиция в играта. Но продължи в същия дух. Не ми харесваше как си променя мнението и не беше човек, на когато можеше да се разчита“, мисли Денислава, която бе една от последните с конфликт с атлета.

Силните и слабите страни на Момчил Василев

„Мисля, че Момчил е в играта с ясното съзнание да не влиза в коалиции и да разчита на качествата, които има. Един от фаворитите ми е, тъй като показа уникални качества на Арената. Има предимство и с заслужава да бъде на финал“, коментира Крум.

„И за мен Момчил е един от най-подготвените играчи на сезона. Чисто физически и ментално. Знае колко е добър и е силен индивидуален играч. Няма загубена битка и е достоен финалист“, допълва Даниел.

Броени часове ни делят от големия финал на “Игри на волята” 5

Според Виолета Момчил ври и кипи в играта и не са достоверни упреците за нечестна игра. Достоен играч, който си е заслужил мястото сред финалистите. Бизнес дамата мисли, че Момчил е добър стратег, играл хитрата игра.

Успешна ли е стратегията на Мартин?

„Мартин Николов-Елвиса не ме е надиграл и дори Мастагарков го надигра в стратегията“, категорична е Виолета.

„В последната битка не исках на никого да мисля зло. Не искам да тая нещо лошо към никого от останалите 33 играчи. Искам да се сещам за моментите в играта само с добро“, включва се Денислава.

Според мъжете коментатори контузията на Мартин ще му попречи да стигне до финал. Дори самият Мартин е казвал, че „куците коне не трябва да са на финал“, а сега това се случва на него самия. Даниел мисли, че Елвиса не е физически силен играч и достига на финалите с мисъл и стратегия.

Виолета Стайкова отпадна от "Игри на волята" 5

Подценяван ли е Иван Рълев в началото?

„В началото сякаш беше уплашен и си мислеше, че е бушон. Но ние си пазехме хората от племето.  В един от епизодите се видя, че само той от всички не е ходил на елиминационна битка. В първите няколко седмици беше на дъното в племето, но успя да изплува и да стигне върха. Чисто стратегически, с качествата, които показа и с помощта на Виолета, заслужава да е на финал“, коментира Крум.

Даниел е на мнение, че Рълев няма слабо място в играта.

Какви са силните качества на Благомир Мастагарков?

„Много е силен на Арената. Единствената му слабост е баланса. Има много хъс и сърце, добър е в другите елементи, затова му пожелавам успех в битката за финал“, описва Благомир Виолета.

„Има един момент с въртенето, което вече са го играли и дано да си е взел поука как да се справи със замайването. Стискам му палци“, заявява Крум.

Грандиозният финал предстои тази вечер от 20:00 ч. по NOVA! Не пропускайте да разберете кой ще спечели петия сезон на най-екстремното риалити в българския ефир “Игри на волята”.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.