Петима полуфиналисти влизат в решителни битки за 100 000 лева

Дългоочакваният финал на петия сезон на “Игри на волята” предстои тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Тричасовият епизод ще завладее зрителите с много екшън, ключови обрати и силна емоция. Олимпийската легенда Красимир Дунев, бизнесменът Мартин Николов - Елвиса, моделът Благомир Мастагарков, зъботехникът Иван Рълев и програмистът Момчил Василев ще премерят сили в полуфинала, но само трима от тях ще продължат към големия финал. Там един от тях ще трябва да надделее над останалите, за да докаже че е най-добрият на Арената. А в края на това изумително приключение ще го очаква мечтаният чек за 100 000 лева.

Елвиса елиминира Денислава от "Игри на волята" 5

Сребърният медалист от Атланта 1996 Красимир Дунев е най-възрастният участник в петия сезон на екстремното риалити. 50-годишният шампион, който показа, че е опасен противник на Арената, влезе в “Игри на волята” с дъщеря си Никол. След отпадането й той даде дума да стигне до големия финал заради нея. Ще изпълни ли обещанието си Дунев?

Яростна борба за място в полуфинала на “Игри на волята” тази вечер

Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса е първият милионер в “Игри на волята”. Често подценяван, Мартин е изненадата на сезон 5 и многократно показа, че с воля и остър ум няма противник, който да го застраши сериозно. В последната битка, в която елиминира Денислава, той се контузи тежко. Ще успее ли Елвиса отново да покаже, че не е за подценяване като грабне голямата награда?

Виолета след “Игри на волята”: Хейтът ме забавлява, чета и се смея!

Бившият футболист Благомир Мастагарков се доказа като един от най-силните мъже на Арената. Той често беше изпращан на елиминационни битки, но винаги се връщаше по-силен от тях. Моделът от Пловдив притежава всички качества да спечели “Игри на волята”, но ще успее ли да се докаже по категоричен начин?

Виктория и Михаил от „Игри на волята“: Фаворитите ни са Момчил и Рълев

Зъботехникът Иван Рълев е последният оцелял от племето на Гладиаторите. Той показа, че е истински войник на Арената и спечели последните две битки за имунитет. В последните седмици Рълев победи Дунев в капитнаска битка и Мастагарков - в елиминационна. Предстои да видим дали ще триумфира и в полуфиналната битка.

Виолета Стайкова отпадна от "Игри на волята" 5

Компютърният гений Момчил Василев записа името си в историята на “Игри на волята” като участника с най-много победи на Арената. Най-комплексният войн многократно демонстрира, че има всички качества да стане големият победител в екстремното риалити. Ще успее ли да запише още две победи Момчил - на полуфинала и финала?

Грандиозният финал предстои тази вечер от 20:00 ч. по NOVA! Не пропускайте да разберете кой ще спечели петия сезон на най-екстремното риалити в българския ефир “Игри на волята”.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.