Изненадата на сезон 5 на “Игри на волята” Мартин Николов-Елвиса гостува в подкаста „След Игрите”, където разкри любопитни подробности от участието си в риалитито

Той завърши на впечатляващото трето място, което определя за свой голям успях и споделя, че най-големият му страх е бил да не отпадне първи.

Шампионът Иван Рълев: Ако Виолета не беше влязла в нашето племе, постоянно щях да съм на елиминации

Елвиса разказа пред водещата Ива Иванова, че неговата бивша любима Емануела го е накарала да се запише за “Игри на волята”. Бизнесменът отговоря в “След Игрите” за първи път на нападките на поп-фолк певицата, която има редица обвинения срещу него – включително, че лъже за финансовото си състояние.

В “След Игрите” Мартин разкри, че с Виолета не са си говорили след края на формата. Той все пак я определя като колоритен образ и откровен човек, с когото е удоволствие да се играе. За дъщеря ѝ Денислава обаче беше доста по-остър и разказа защо не поддържа повече контакт с нея. Елвиса сподели откровено защо смята, че Денислава е единственият участник, който го е надиграл.

NOVA отново победи с огромна разлика

Мартин разказва още как е контролирал и манипулирал съплеменниците си, защо определя играта на Мастагарков като “безлична и безхарактерна”, би ли участвал в All Stars и защо не иска да играе срещу силни противници на Арената. Гледайте епизодите на “След Игрите” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.