Не пропускайте финалния епизод на 5 сезон от комедийния сериал „All Inclusive“ тази събота вечер от 20.00 ч. по NOVA

Актьорите Елена Атанасова и Явор Борисов, участващи в комедийната поредица по NOVA „All Inclusive“, са гости в студиото на „Събуди се“, където разкриват какво да очакват зрителите на финала тази вечер. И двамата са на мнение, че смях и тъга вървят ръка за ръка. Добре е да има носталгия, че любимият ни сериал свърша, но едновременно с това и радост, че сме съпреживели комичните ситуации от поредицата.

„Не мога да си обясня успеха на сериала. Опитвам се да избягам от клишетата, но не успявам. Попаднали сме на точното място, в точното време. Събрали сме се добър екип, който е положил усилия, но и голяма доза късмет“, е мнението за успеха на сериала на Явор Борисов.

„Всички проблеми, през които преминават нашите герои, са свързани с това да го направят с чувство за хумор и самоирония. Така се улеснява и живеенето ни в истинския живот. Мисля, че това е успешна формула - да посрещаш трудностите с усмивка и намигване“, допълва Елена Атанасова.

Яна Огнянова от „All Inclusive“: В трудни моменти оцелявам чрез смях и сарказъм

Със специално включване в предаването партньорът им в сериала Ненчо Балабанов поздравява екранната си половинка и благодари на зрителите на NOVA за петте години любов и вярност към „All Inclusive“. Комедийният актьор призовава феновете да не пропускат финала на пети сезон.

Къде би могъл да продължи в евентуален следващ сезон „All Inclusive“?

„Пожелавам си отново море, тъй като харесвам тези почивки. Може да отидем и в чужбина“, разкрива актрисата. „Нескромно е малко, но е логично да отидем в чужбина. Това е логичната посока – да видим какво прави Бай Ганьо в чужбина. Хипотетично, ако сме в чужбина, моят герой може да бъде отвлечен от извънземни и до отлетим до Уран“, допълва Явор Борисов.

Двамата актьори, които си партнират също така на театралната сцена, разкриват, че това им помага в разработването на персонажите им. Двамата, включително и колегата им Петър Калчев, се познават добре и това е плюс за партньорството им пред, и зад камера.

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

Смешни ли са хората, които разсмиват публиката?

„Най-смешните хора, които съм срещал в живота си, не са артисти. Може да си интересен, смешен, абсурден и парадоксален сам по себе си, но когато трябва да го направиш на сцена или пред камера, се оказва, че не е толкова лесно“, разкрива Явор.

"Очаквано е забавата винаги да бъде с нас, дори и извън сцената. Понякога се получава, понякога не“, допълва Елена Атанасова.

Ще се забавляваме ли с финала на „All Inclusive“?

„Мариана е притеснена за всичко, което се случва с децата. Логичната развръзка на сюжетните линии, които следим цели 11 епизода, ще настъпи тази вечер. Очаквайте огромна изненада“, споделят в студиото на „Събуди се“ гостите.

Актьорите разказват, че за месец и половина пренасят живота си на друго пространство, като на снимки често присъстват и техните семейства и близки. Всички са част от снимачния живот и дори им е странно когато се налага да снимат в София.

Какво си пожелават да им се случи през следващата година?

„Правя си равносметка през цялата година и не си пожелавам нищо. Благодарен съм за това, което ми се е случило. За това, че работим заедно в Сатиричния театър, играем всяка вечер пред прекрасна публика и дано да продължи това и занапред“, каза Явор Борисов.

„Присъединявам се към думите на Явор и дано да продължава така и през следващите 365 дни и години“, допълва Елена Атанасова.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.