Най-позитивното любовно риалити стартира с два премиерни епизода на 14 и 15 февруари - от 20:00 часа по NOVA

Най-вълнуващото и позитивно предаване в българския ефир “Един за друг” ще стартира грандиозно в Деня на влюбените - Свети Валентин. Зрителите ще могат да се насладят на двата премиерни епизода на любовното риалити в сряда и в четвъртък (14 и 15 февруари) от 20:00 ч. по NOVA. Новият тандем водещи - Мария Игнатова и Емо Чолаков, ще посрещнат във Вилата на любовта 13 двойки, които ще се впуснат в приключението на живота си. Сред тях има партньори с голяма възрастова разлика в полза на жената, двойки с изключително добро финансово състояние и такива с предишен опит от риалити предавания.  

Новият тандем Мария Игнатова и Емо Чолаков превзема ефира тази пролет

В пети сезон на “Един за друг” влизат зърнопроизводителят Петър Диков и неговата съпруга Галена. Той е известен от участието си във втория сезон на предаването “Фермер търси жена”. Влюбените се запознават след като Галена е предизвикана от своя приятелка да пише на Петър в социалните мрежи, а той ѝ отговаря 6 месеца по-късно. 

В най-позитивния риалити формат зрителите ще видят още Ивана и Ивайло, чиято любов пламва по време на приключенско риалити шоу. Тя е на 46 години, а той на 30 години, но голямата възрастова разлика не е пречка за тяхната любов. Още един риалити герой ще прекрачи прага на Вилата на любовта. Това е Ивайло Герасимов, който влиза в любовното риалити със съпругата си Христина.  

Хитови предавания, обичани водещи и големи български звезди – тази пролет само по NOVA

След премиерните епизоди на 14 и 15 февруари, пети сезон на “Един за друг” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. по NOVA. Романтичното риалити ще предизвика силата на любовта на 13 нови двойки. Те ще изпитат връзката си пред погледа на телевизионните зрители, в преследване на голямата  победата и изкушаващата награда, която може да достигне до 100 000 лв. 

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.