Двамата разкриват повече детайли за предстоящите им проекти в „Събуди се"

Денислава и Станислав са двама души, които знаят какво е да печелиш в трудни битки и какво е името ти да е познато в цяло България. Денислава е най-добре класиралата се жена в сезон 5 на екстремното риалити „Игри на волята“, а също така е участвала в „Един за друг“, където отпада на крачка от финала. Станислав е победител в последния сезон на Hell’s Kitchen. Познатите за аудиторията лица влизат в нови роли, за които разказват повече пред Марина Цекова в „Събуди се“.

След участието си в две много популярни риалити формата, Денислава признава, че животът й не се е променил много, но си е направила равносметка и е успяла да извади най-положителното от двете предавания.

„Моето ежедневие е работа, работа и само работа. Научих доста от Hell’s Kitchen и съм готов за ново начало. Официално това е първият подкаст на Hell’s Kitchen. Чувствам се горд, че ще имам възможност да го водя и се надявам да се справим блестящо“, разказва победителят. „При мен ще гостуват едни от най-интересните персонажи от звездният отбор, но също така и от синия, и червения отбор. Със сигурност ще готвим, защото няма да ги пусна лесно от Кухнята на Ада. Ще гостуват излезлите от формата, като те ще разказват интересни истории, какво се е случило в кухнята и какво са научили там.“

"Един за друг” превзема ефира в Деня на влюбените с 13 атрактивни двойки

Подкаста на „Един за друг“ ще се казва „Един без друг“ и негов водещ ще е Денислава.

„Развълнувах се когато разбрах за възможността аз да го водя. Върна ми най-хубавите спомени, а с участниците ще се потопя отново в предаването. Ще мога да го изживея отново. Участието ми в любовното риалити беше като урок – за мен и за приятеля ми, с когото влязохме. С него и до ден днешен сме в добри взаимоотношения, въпреки че се разделихме. Дори и двойки, които имат проблеми е добре да преминат през формата, защото научават дали могат да са един за друг или един без друг. Подготвила съм доста неудобни въпроси за всяка двойка, която отпадне. Тя ще минава през мен. Това ще е вид поправителен“, споделя какво планира в подкаста си водещата.

За Станислав любовното риалити е добро предизвикателство за всяка двойка и с любимата му са обмисляли възможността да се включат. 

Шеф Ангелов събира Гатьо и Кобилкина в Hell’s Kitchen 6

„Знаем вече звездния отбор и ми е интересно Гатьо как ще се разбира с Кобилкина и Бони. Ще наблюдавам и младата надежда Изи, която знаем от ТикТок. Интересно ми е какви ястия ще приготвят и как ще се справят“, открехва завесата към участниците в предстоящото кулинарно риалити Станислав.

„От Гатьо можем да очакваме всичко. Той беше колоритен участник от нашия сезон в „Игри на волята“. Сърцат и забавен е. Вярвам в неговите кулинарни знания“, се включва с впечатленията си Денислава. „Върнах се във Вилата на любовта и посещението ми там ми върна топли спомени. Водещите Емо Чолаков и Мария Игнатова са страхотен тандем и ще се справят прекрасно. Участниците са позитивно настроени и нахъсани. В ефира това предаване е най-позитивното, което съм виждала. Пожелавам успех на всички и нека най-добрият да спечели“, коментира Денислава.

Най-мащабното кулинарно риалити Hell’s Kitchen се завръща с шести сезон

„Честно казано аз все още сънувам кошмари от Кухнята на Ада и шеф Ангелов, който ми вика. Безкрайно съм щастлив, че ще бъда отново част от мястото, което усещам като свой втори дом. Нямам търпение да готвим с всички участници. Със сигурност шеф Ангелов ще извлече най-доброто от всеки участник, защото той е строг, но много справедлив. Аз лично съм научил много от него и се надявам всеки от участниците да попие колкото може повече. Той е извор на енергия и знания“, разкрива своите емоции Станислав.

Денислава признава, че обича да готви у дома си, като се фокусира върху десертите. Гледа с удоволствие Hell’s Kitchen и е научила много от него.

Предаването „Един за друг“ започва на дена на влюбените Свети Валентин – 14 февруари, а кулинарното риалити Hell’s Kitchen стартира на 20 февруари в ефира на NOVA.

„Пожелавам успех на Денислава и на всички участници. Нека да готвим“, обръща се към зрителите Станислав.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.