Победителката в благотворително шоу за звездни трансформации споделя емоциите си от участието си и радостта от победата

Зад кулисите на любимото шоу за звездни трансформации „Като две капки вода“ репортер на „На кафе“ разговаря с победителката в „Като две капки вода за всяко дете“. Софи Маринова и дуетната й половинка Валентина споделят емоциите си от участието си и радостта от победата.

Певицата, която спечели благотворителния лайф „Като две капки вода за всяко дете“, който се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи кауза – закрила на всяко дете от насилие, споделя, че превъплъщението й в Лили Иванова и носи успех. При предишното й участие отново е спечелила с песен на голямата българска изпълнителка. Признава, че и дуетната й половинка Валентина също е влюбена в грандамата на българската музика и затова са се представили много добре на сцената.

„Много се радвам, че има такива благотворителни каузи и българинът е с голямо сърце. Благодарим ви за даренията“, сподели пред репортера на „На кафе“ Елизабет Методиева победителката. Софи Маринова споделя, че с удоволствие би направила песен заедно с Валентина.

Владимир Михайлов: Очаквам участниците в „Като две капки вода“ да се хвърлят на 100%

„Беше важен момент в живота ми. Песента е много лесна и това е една от любимите ми певици“, споделя впечатленията си Валентина.

Какво е посланието на Софи Маринова?

„Трябва да се научим да обичаме и ценим децата си. Трябва да сме по-спокойни. Те са нашите цветя на земята и нашето богатство. Трябва да ги научим на доброта и да няма агресия в отношенията. Моето дете е отгледано с много любов“, категорична е Софи.

„На мен ми обещаха да ми купят кукла Барби ако спечеля. Но се надявам да стигна поне до нивото на Софи Маринова“, каза Валентина.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.